Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Kinklab Lube Shooter Glidemiddel-sprøyter var 1

Kinklab Lube Shooter Glidemiddel-sprøyter

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Lube Shooter Glidemiddel Sprøyte er et sett med 1 sprøyte og 3 munnstykker. Sprøyten er perfekt til innføring av alle typer glidemidler,analt eller vaginalt, uten søl og drypp. Slik bruker du Lube Shooter: Hell ditt yndligs glidemiddel i et lite glass/skål og sug deretter opp glidemiddelet med sprøyten. Nå er Lube Shooter klar til å bli innført i ønsket sted.  Trykk deretter glidemiddelet ut av sprøyten. Lube Shooter er ment som et engangsprodukt, men hvis du vil bruke den flere ganger, skal du huske å rengjøre sprøyten grundigt.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Et must
RR - 26. oct. 2020
Det er såpass mye enklere med sprøyte enn å tilføre glidemiddel utenifra at jeg vil si at en sprøyte (og en dusj) er noe man må ha for en god opplevelse av analdsex. Særlig med tanke på at begge deler er ganske billig. Sprøyten gjør jobben. Den er enkel å fylle direkte fra tuben og kan fint brukes igjen ved skikkelig vask. Nok glidemiddel raskt og problemfritt gjør hele forskjellen, både med gummi og naturell.
Analsex uten unødvendig gris!
Ketil André Camilio - 21. aug. 2018
Disse er supre! Perfekt for å preppe rompa før analsex. De er lette å føre inn ved hjelp av litt glidemiddel, og tar en betydelig mengde middel. Ved å få glidemiddelet inn i rompa istedenfor utenpå anus, så blir effekten mye bedre. Anbefales!
Praktisk liten hjelper for frekk lek
Rikke Overgaard - 28. nov. 2017
Flott å bruke når du for eksempel vil leke utvidelses-spill ...gjųr at du enkelt sųrge for en glidende utvidelse både i dybden og ved åpningen. På den måten slipper du hele tiden å bytte mellom å fylle og utvide.
0
Gir en sexy stemning...
Mario - 24. feb. 2014
Vis det til kjęresten din og du vil få en sexy reaksjon umiddelbart – nysgjerrighet er alltid en god ting når du vil leke litt med din kjęre. Små ting som hjelper mye med å starte "det hele" - kan settes akkurat der du trenger favoritt-"hjelpemidlene". Takket vęre Lube Shooter slipper man å bruke altfor mye glidemiddel. Anbefales også for alle som er lei flekker og rengjųring etter lek.
0
Veldig frekk til forspill
Tony - 25. sep. 2012
Disse er skikkelig gode til forspill, og får glidemiddelet dit det fungerer best, nemlig inni. Gjųr penetrering enklere, og sammen med Anal Relaxing Spray gir den mange muligheter for nybegynnere. Kan absolutt også anbefales til de erfarne.
0
For dårlig kvalitet
Anonymous - 2. dec. 2023
Glidesprøyter gjør en enorm forskjell - spesielt ved anal lek. Og hvis det er mye action i bakdøren, er det en nødvendighet. Imidlertid anbefaler jeg virkelig IKKE disse - jeg synes kvaliteten er langt, langt under Sinfuls normale nivå. De holder glidemiddel veldig dårlig og er rett og slett søppel. Jeg vil foreslå en 10 ml engangssprøyte i stedet - billig og god kvalitet.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful