Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Kinklab Wartenberg Stål Pinwheel var 1

Kinklab Wartenberg Stål Pinwheel

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Wartenberg Pinwheel er perfekt for fetish, bondage og sanseleker.   Føl piggene på huden din. Gjør det mykt og skånsomt eller litt hardere om du vil. Vi anbefaler at du starter varsomt og gradvis øker presset.   Hjulet leveres med en liten beholder i imitasjonslær.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Et lite under for både kinky og følsomme
Anonymous - 11. sep. 2012
De fleste kjenner vel til den der hodemassasjegreia med 10 kroker over hodeskallen, der man kan massere hverandres hodebunn og skjemme hverandre bort? Dette hjulet, Wartenberg Steel Wheel, er for kroppen og er også til ekte velvære! Hjulet, som opprinnelig ble oppfunnet av nevrologen Wartenberg, leveres i en fin eske med et fint "læretui". Selve hjulet er laget av rustfritt stål av virkelig god kvalitet. Enten du er til det veldig milde eller det mer dominerende og virkelig merkbare, er Kinklabs Wartenberg Steel Wheel et herlig pirrende verktøy som kan kjøre og kjøre på kroppens myke hud til mottakerens fulle glede og tilfredsstillelse. Paret bestemmer selv hastigheten og hvor mye "grep" hjulet skal ha på "asfalten". Anbefales på det sterkeste!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful