Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Klittra of Sweden Klitorisvibrator var 1

Klittra of Sweden Klitorisvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Til deg som ønsker deg en diskré og effektiv klitorisvibrator, så har Klittra of Sweden laget denne stilrene saken spesielt for deg.

Forestill deg hvor deilig det vil føles med en våt og glatt roll-onn deodorant fylt med din favorittglidekrem, stimulerende gel eller lunkent/kjølig vann rulle over din følsomme klitoris. Høres det ikke helt fantastisk ut? 

Tilsett så 5 pirrende vibrasjonsmønstre, og du er sikret en plass i den syvende himmel med Klittra of Sweden. 

Det føles nesten som oralsex, og legger opp til ekstra intense og dype orgasmer. Du kan bruge Klittra of Sweden overalt på din og din partners mange erogene soner på kroppen.

Vibratoren ligner til forveksling en helt alminnelig deodorant, og er derfor ytterst diskré å ha stående. Den er oppladbar, og kommer med en USB-lader, samt prøve på 50 ml vannbasert glidekrem fra Eros.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Holder virkelig ikke det den lover
Mia - 5. may. 2020
Jeg kjøpte produktet av nysgjerrighet fordi... Det så rart og interessant ut. Desverre må jeg si at jeg er temmelig skuffet. Det eneste som vibrerer noe særlig er den delen du holder i hånden. "Kulen" får ikke noe vibrasjon i seg og det føles egentlig bare som om man smører seg inn med deodorant mens hånden man holder produktet i blir nummen. Ikke for meg.
Ikke for meg
Christine T - 23. jun. 2019
Jeg synes vibrasjonene er dårlige og lager mye stųy. Definitivt ikke verdt pengene
0
Fungerer veldig bra - verdt pengene
Kristina F. - 29. oct. 2017
Jeg ble begeistret for ideen om å ha et sexleketųy som var så diskret at du praktisk talt kunne ha det stående på toaletthyllen. Du fyller den med glidemiddel som kommer ut i passende mengde når du bruker den. Det er veldig gjennomtenkt og fungerer veldig bra! Suksess fųrste gang jeg prųvde den. Med de 5 vibrasjonsnivåene er det i hvert fall orgasmegaranti for meg. Absolutt verdt pengene!
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful