Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Kokos Hera Real Hip onaniprodukt var 1

Kokos Hera Real Hip onaniprodukt

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Er du på jakt etter et onaniprodukt som kan gi deg intense og samtidig realistiske opplevelser? Da behøver du ikke lete lenger.

Hera Real Hip er formet med en innbydende bakdel som er klar til å tilfredsstille deg hver gang du får lyst. Produktets flate underdel sørger for god stabilitet og de struttende rumpeballene vil garantert gi deg lyst til å klemme og klappe på dem mens du penetrerer "henne".

Heras vaginale åpning er utsmykket med opphissende detaljer som blant annet fyldige kjønnslepper og en tydelig markert klitoris. Innvendig har den en stimulerende og naturtro struktur som bidrar til en særdeles realistisk følelse.

Prøv også den stramme anale åpningen som med sin unike innvendige struktur føles nesten like godt som den ekte vare. Begge åpninger har en dybde på omkring 18 cm og er fleksible for økt nytelse.

Onaniproduktet er laget av TPR som gir det en myk og behagelig overflate.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Nydelig
Ole - 7. jun. 2022
Har døpt henne Vera! Vera er soft, god og trang
Beste kjøpet på lenge
Sven - 18. nov. 2020
Dette produktet virket over all forventning! For denne prisen ville jeg anbefalt alle å kjøpe denne. Fra meg får den topp score
Feil assosiasjoner.
TheKinksons - 17. oct. 2020
Han syntes det var veldig høy kvalitet på dette produktet, og meget deilig materiale. Hun trodde det ville være sexy å se han bruke denne, men det var ikke tilfelle. Begge synes det er noe ved den som gir veldig gale assosiasjoner (åpenbart til hva) slik at det allikevel føles ubehagelig. Det er et produkt du i utgangspunktet ikke vil at vennene dine skal finne når de skal låne noen tørre sokker av deg, men denne føles direkte kriminell å eie. Den vil derfor sannsynlig bli disponert vekk på en eller annen måte. Den er også for dyr. Hvis du kjøper "Mr. Membr Samantha Doggy Style Pussy and Ass" så får du nesten 3 (eller nesten 5 på tilbud) til samme pris. Den er litt mindre påkostet i design med ser mer voksen ut og er like deilig i bruk/materiale.
Håper du liker å rollespille som en kjempe.
Kjell Henry - 4. aug. 2020
Denne er veldig fin lagd, men den er veeeldig liten! Så med mindre du ønsker å rollespille som en kjempe, så er det nok ikke det beste kjøpet. Burde ha sjekket målene først, men det gjorde jeg ikke.
WoW! :O
Ekstremt fornøyd! - 13. jan. 2020
Dette var årets beste kjøp! Helt fantastisk deilig materiale. Innbydende og svært stimulerende! Begge hullene er forskjellig innmat og gir det beste fra to verdener. Veldig lett å rengjøre for størrelsen, og pudrer man den litt med maisenna føles den som ny igjen. Anbefaler denne på det sterkeste. SUPER FORNØYD!
Deilig og inviterende, men.
Anonym - 21. aug. 2019
Deilig, flotte farger, trang, lever opp til beskrivelsen gitt av sinful. Anal åpningen var veldig trang noe som gjorde at "huden" på produktet sprakk litt i åpningen, så det var litt trist. Den innvendige dybden var desseverre litt for liten for meg med tanke på at hele hode stakk ut bak(Jeg som kunde burde tenkt på det på forhånd), noe som gjorde opplevelsen litt merkelig, men bortsett fra det så var den topp. Kvaliteten er på topp. Hadde kjøpt den igjen.
Overrasker positivt
Anonym kunde - 19. aug. 2019
Veldig enkel å bruke og svært stimulerende med sine trange åpninger. En positiv overraskelse. Håper på flere produkter fra denne produsenten i fremtiden.
Flott leketøy
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig godt egnet for de med en mindre manndom. Selv om materialet føles litt spinkelt og klebrig, vil det ikke påvirke opplevelsen din. Prisen er absolutt ikke den billigste, men leketøyet er verdt pengene og kan brukes i lang tid så lenge du tar godt vare på det (rengjør det rett etter bruk). Begge hullene har forskjellige opplevelser: skjeden gir mange simulerte støt, mens anus er glatt, men litt strammere. Følelsen slår ikke inn med en gang du setter den inn, men etter noen minutter begynner det å føles veldig godt. Til tross for at formen og designet er mer beregnet på liggende stilling, synes jeg personlig at jeg fikk en mye bedre opplevelse ved å legge leketøyet på fanget i sittende stilling. Da bidrar leketøyets vekt til opplevelsen på en god måte.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Hvis du vil ha det gøy!
Anonymous - 13. mar. 2024
Hvis du vil komme så nær den ekte varen som mulig, kjøp denne!!! veldig naturtro, veldig lett å rengjøre, liten og lett å håndtere og føles godt å klemme på. :)
Maskinoversettelse fra sinful.se
dårlig tekstur i kanalene
Anonymous - 13. mar. 2024
kanskje fikk en dårlig variant, men teksturen i kanalene var knapt som en kondom med nubber. Ellers er det et fint produkt med bra utseende og en fin følelse i materialet.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful