Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Kokos Valentina Sexdukke var 1

Kokos Valentina Sexdukke

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Utlev dine villeste fantasier med denne frekke sexdukken. Dukken ligger klar i doggy style og venter bare på at du skal gjøre din inntreden. Med både en vaginal, anal og oral åpning kan du penetrere henne på alle mulige måter, og det er helt opp til deg hvordan du vil nyte henne.

Stryk hendene dine over den silkemyke huden og grip tak i hennes fyldige former. Kjenn hennes store bryster med faste brystvorter, smale midje, svaie rygg og stramme, runde rumpe. Den myke kroppen følger dine bevegelser, enten du gir henne et raskt klask eller støter hardt inn i henne.

De tre åpningene er laget slik at du får en så realistisk opplevelse som mulig. Vaginaen har for eksempel et dobbelt G-punkt og en rillete struktur som stimulerer skaftet ditt, mens den stramme analåpningen har en nuppete struktur som gir deg en intens stimulering. Velger du å penetrere henne gjennom munnen vil du derimot kjenne et stramt svelg som omslutter penisen din.

Påfør rikelig med vannbasert glidemiddel før du trenger inn i henne for en ekstra behagelig og realistisk opplevelse.

Dukken rengjøres enkelt med varmt vann, mild såpe og eventuelt en sexleketøysrens, da åpningene går hele veien gjennom dukken. Bruk et pleiende pulver så snart materialet er tørt, for å bevare dukkens realistiske tekstur.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful