Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Lady Finger Multispeed-vibrator var 1

Lady Finger Multispeed-vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Lady Finger Multispeed vibratoren er det ideelle valget for deg som skal finne din første vibrator.   Lady Finger er en liten effektiv vibrator med en multihastighetsfunksjon. Med denne kan du kontrollere akkurat hvor mild eller kraftig du vil bli stimulert. Med sin størrelse på 13 cm er Lady Finger veldig diskré og kan enkelt bringes med deg overalt.   Vi anbefaler at du bruker et silikonbasert glidemiddel sammen med denne vibratoren. Lady Finger inneholder ikke lateks eller ftalater. Vibratoren bruker 1 x AA batteri (ikke inkludert).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Du får det du betaler for
Magestic fern - 16. apr. 2014
Produktet er rimelig og vibrerer som den skal. For den prisen (tilbud på 36kr) er det absolutt verdt pengene, men jeg personlig følte ikke at vibrasjonene var intens nok. Hvis man ikke er ute etter noe hokus pokus og ikke vanlig vis sliter med å komme er denne absolutt helt ok :)
Anmeldelse på
Anonymous - 13. mar. 2024
Det var en gave.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
God vibrator
Anonymous - 2. may. 2019
Vibratoren var min første og er enkel å bruke. Orgasmegarantien er sikker. Jeg anbefaler den til andre!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Prisgunstige vibrasjoner
Anonymous - 13. mar. 2024
En absolutt favoritt! God størrelse, lett å sikte, billig, vibrasjonene kan justeres etter eget ønske med den trinnløse kontrollen. Jeg anbefaler at du prøver den!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Du får det du betaler for
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjøpte den for å unngå portoen som var dyrere. En enkel liten vibrator som var større enn jeg trodde. Sannsynligvis feiltolket navnet rett og slett. Jeg vet hva jeg skal bruke den til.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Den beste
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er den beste vibratoren jeg noensinne har hatt, dessverre fungerer den ikke lenger da den ikke tåler vann, og jeg tenkte jeg skulle gi den et forsøk nå som en ny har blitt lagt i kurven min, så jeg gleder meg til å få den i døren snart, det var min første før 10 år siden og definitivt en som vil være i livet mitt for alltid.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Imponert!
Anonymous - 7. oct. 2018
Jeg forventet egentlig ikke så mye av den på grunn av prisen. Jeg ble imidlertid positivt overrasket og har blitt veldig glad i denne enkle tingen! Det er absolutt verdt å kjøpe! Den er ikke så stor som jeg forventet, men dette er ikke noe problem i det hele tatt, og den er fortsatt absolutt verdt pengene.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Super
Anonymous - 9. oct. 2012
En søt liten sak. Den er bunnsolid hver gang. Alle kan bruke den, og hvis du er på reise, tar den ikke mye plass i vesken ;-) God tur, kvinner.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Den perfekte vertinnegave!
Anonymous - 11. oct. 2012
Denne lille retro-utseende vibratoren er rett og slett en veldig stor tilfredsstiller i en veldig liten pakke og til en fantastisk pris! Uskyldig nok til å bli gitt til de fleste moderne kvinner som en nøktern gave med glimt i øyet. For det første gir den brukeren et smil om munnen fordi den ser så fin og estetisk ut. For det andre er den liten, praktisk, relativt stillegående og enkel å rengjøre. Og viktigst av alt: Den gjør jobben sin med glans og gir seg ikke ut for å være noe annet enn kvinnens beste tjener, enten det er på forretningsreise, i en velfortjent pause eller hjemme som et supplement til de andre vibratorene i huset... PS: Den finnes også i en gjennomsiktig blå og rosa farge her i butikken, oppdaget jeg. Og det er en ekstra "morsom" detalj at man i de gjennomsiktige vibratorene kan se hvordan produktet bruker sentrifugalkraft for å få vibratoren til å snurre og gi nytelse. Det er en vakker kombinasjon av vitenskap, teknologi og nytelse! :-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
God kvalitet
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg hadde ikke høye forventninger til denne vibratoren for pengene. Kvaliteten er imidlertid superfin og en sikker vinner hver gang. Kundeservicen er helt topp hos dette selskapet.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful