Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Laid K.1 Magnetic Balls Vaginakuler var 1

Oversikt

Laid K.1 Magnetic Balls er et revolusjonerende sett med vaginakuler, som gir en fleksibel og morsom bekkenbunns trening. Med Laid K.1 er det mulig å visualisere øvelsen du skal lage, slik at treningen blir enklere og mere effektiv. Settet består av 4 kuler, i to forskjellige størrelser. De små svarte kulene er magnetiske og de store solbær fargede kulene er laget av stål. De forskjellige kulenen vi danne forskjellige mønstre, når magnetismen trekker dem mot hverandre.  Kulene har en ganske liten diameter og en høy vekt, som gjør det ganske vanskelig for kroppen å holde dem oppe. Men fordi kulene lager mønstre, kan kroppen enklere holde dem på plass. Det kan være en fordel å bruke alle kulene i starten, for at det skal være enklere å holde dem oppe. Etterhvert som du blir sterkere, kan du variere antallet og sammensetningen av kulene, slik at du får en varierende trening. 

Slik bruker du Laid K.1: Påfør vannbasert glidemiddel på kulene og før dem opp i skjeden, én om gangen. Start med de solbærfargede kulene og deretter de svarte. Spenn musklene sammen rundt kulene i 3 sekunder og slapp deretter av i 3 sekunder. Gjenta øvelsen 10-20 ganger, et par ganger i uken. Øvelsene kan eventuelt forlenges et par sekunder, etterhvert som bekkenbunnen blir sterkere. Du burde ikke lage øvelser som er lengre enn 20 sekunder og husk alltid å hold pause like lenge som du strammer.  Øvelsene kan utføres stående, liggende eller sittende. Hvis du ønsker å variere treningen, eller ønsker større utfordringer, kan du prøve å flytte kulene rundt, sette dem på linje eller prøve å skille dem fra hverandre, med bekkenbunns musklene. 

Når du er ferdig med å bruke vaginakulene, skal du slappe av i musklene, mens du sitter på huk eller mens du går rundt. Kulene har nok vekt til at de selv vil bevege seg nedover, når du slapper av. Når de når frem til skjede åpningen, kan du ta én kule ut og resten vil følge med.

 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Laid K.1 Magnetic Balls Vaginakuler

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful