Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Laid P.2 Silikon Penisring 47 mm var 1

Laid P.2 Silikon Penisring 47 mm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Laid P.2 er en stilig penisring, laget i 100 % medisinsk silikon. P.2 er designet til å sitte rundt penis og pungen, som vil gi deg langvarig ereksjon, samt stimulering av mellomkjøttet under sex. Produktene fra Laid er for deg som ønsker på unikt design og høy kvalitet.  Man kan også velge å snu ringen, slik at kvinnens anale inngang blir stimulert under sex. Det er kun fantasien som setter grenser. P.2 har en diameter på 47mm, som er den strammeste P.2 penisring fra Laid. Den er allikevel fleksibel, slik at den kan strekkes et par mm. P.2 er ideell til deg som tidligere har eksperimentert med penisringer. Penisringen kommer i en stilig eske. For enda større nytelse, anbefaler vi bruk sammen med et vannbasert glidemiddel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig vanskelig å bruke
J&h - 23. jul. 2020
Den er laget i en sexy kvalitet og pent pakket inn. Men den får ikke de mange stjernene fra meg. Den er veldig vanskelig å ta på da ringen ikke kan tres over hodet. Så det er ikke sęrlig behagelig å ta den på og spesielt av igjen. Det hjelper heller ikke at det er en 47 mm vi har kjųpt. Jeg vet ikke noe om orgasmegaranti da det raskt ble klart at det ikke kunne brukes. Tenker den er egnet for menn med en under gjennomsnittlig penisstųrrelse og veldig erfarne.
0
Stilig og enkel
Nils B - 9. oct. 2015
Jeg kjųpte denne etter å ha lest anmeldelser på nettet. Den er veldig fin, ser bra ut på meg og det er enkelt å ta den på. I motsetning til andre penisringer er den imidlertid ikke overdrevent strekkbar, så det er å foretrekke å ta den på fųr du får ereksjon. Anbefales hvis du ųnsker en annen penisring med litt vekt og fųlelse.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful