Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Late X Latexleggings Svart var 1

Late X Latexleggings Svart

Velg Størrelse:
XS
S
M
L
XL
2XL
Størrelsesguide
Relaterte produkter
Pjur Cult Ultra Shining Latex Spray 250 ml
kr 319,00
Inkl. mva.
kr 879,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Disse tetttsittende latexleggingsene fra Late X kan uten tvil piffe opp looken din, om du er på vei til et fetishparty eller bare vil få litt ekstra oppmerksomhet hos partneren din.

De er fremstilt i et superflott materiale som er laget i 100% gummi. Midjen har en god høyde, og i skrittet er det sydd inn en glidelås - slik at du har mulighet for å åpne enten foran, bak eller hele veien.

Vær oppmerksom på at latex krever litt arbeid i henhold til vedlikehold. Vi anbefaler Pjur Cult Ultra Shining Latex Spray til å gi den ellers så matte latexen glans og smidighet. Utover dette kan det være en fordel å også bruke et hjelpende produkt til å komme seg i de tettsittende latexleggingsene. Vi anbefaler Pjur Cult Latex Dressing Aid og Balsam/Conditioner.

Trusen finnes i fem ulike størrelser; small, medium, large, x-large og xx-large.

MerkeLate X
StørrelseXS
PrimærmaterialeLateks
FargeSvart
VaskeanvisningHåndvask i kaldt vann med litt parfymefri sjampoengende, Tørkes hengende, Vi anbefaler å gi produktet litt glansbehandling etter tørking, Oppbevar på et mørkt sted
Språk på emballasjeTsjekkisk, Russisk, Engelsk, Tysk , Spansk, Italiensk, Dansk, Nederlandsk, Fransk
SKU16301
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig fornøyd
Mia - 29. jan. 2022
Veldig fornøyd med produktet
Supert
Tom - 26. sep. 2021
Veldig deilig
Blandede meninger
Kat - 22. mar. 2021
Buksen er vanskelig å ta på. Selv når jeg brukte dressing aid som jeg kjųpte sammen med produktet. Jeg har ikke helt funnet ut av de 3 glidelåsene enda - kanskje jeg finner ut av det. Det er ikke mye plass hvis du ųnsker å bli tatt i en doggy-stilling. Verken analt eller vaginalt. De var ellers ok å ha på seg de fųrste 20 minuttene. De ble da veldig varme og irriterende, men det var også en frekk opplevelse, så kanskje vi prųver igjen.
0
Fin kvalitet, men irriterende glidelås
mannen - 9. oct. 2020
Kvaliteten og passformen er god, men dessverre er glidelåsåpningen ganske liten. Dette betyr at det ikke er mye plass og anal tilgang er ikke mulig, noe vi begge synes er ganske irriterende.
0
Iųynefallende
Silverfox - 6. jan. 2020
Disse leggingsene fremhever virkelig kroppsformen perfekt. De er imidlertid litt lųse i midjen.
0
Standard stųrrelse
Youngman - 22. aug. 2017
De er virkelig noen frekke og trange latex-leggings. Stųrrelsen passer, men de er veldig lųse rundt midjen. Glidelåsen fungerer fint og kan åpnes begge veier.
0
Den perfekte gaven
Slavinden - 30. jun. 2017
Domen min ga meg disse buksene og beordret meg til å ta dem på umiddelbart. Jeg har ingen kontroll over glidelåsen - bare min dom har lov til å åpne og lukke den, noe jeg selvfųlgelig adlyder. Vi er begge fornųyde med kvaliteten og finishen på buksene, som vi bruker like mye som våre andre lateksklęr og utstyr.
0
Ikke dårlig, men ikke perfekt
Anonymous - 13. mar. 2024
Glidelåsen i skrittet er et pluss. Åpner seg i begge retninger, men burde åpne seg i et større område. Den kunne også vært mindre massiv i størrelsen. Passformen er ikke den beste. Litt for løs ved hoftene og ganske stram ved anklene. Materialet ved hoftene er svakt. Ellers et godt produkt og ikke dårlig valuta for pengene.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Leggings
Anonymous - 13. mar. 2024
Leggingsene revnet av sidene etter første gang vi prøvde dem, selv om vi var veldig forsiktige. Størrelse XS var også ganske stor i midjen. Glidelåsen var også for massiv i forhold til tykkelsen på materialet og kanskje litt i veien.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Sexy som bare faen
Anonymous - 13. mar. 2024
Å, ja da. Alt du ønsker deg og mer til. Passform? Aner ikke. Jeg kjøpte dem til fyren. Men det ser vanvittig bra ut. Full pott!
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful