TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Le Wand Arch Stålstimulator var 1

Le Wand Arch Stålstimulator

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 1 495,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.

Oversikt

Le Wand Arch er et eksklusivt sexleketøy av ypperste kvalitet og vil bli din mest fortrolige venn i jakten på intense G-punktsorgasmer.

Stålstimulatorerer som denne er elsket av kvinner verden over og anbefales av både sexologer og sexleketøyseksperter. Med dens tyngde og bøyde form er den nemlig ypperlig til G-punktsstimulering.

Med sine 850 gram kan Arch legge den nødvendige kraften bak de støtende bevegelsene mot G-punktet. Samtidig har begge ender av stimulatoren også hver deres fordel.

Den bredere og mer spisse enden er ideell til målrettet stimulering, mens rillene tilfredsstiller de omkringliggende nervene i vaginaen. Går du derimot på jakt etter sprøyteorgasmer, er det den flate enden du skal bruke.

Stålstimulatorer er spesielt gode hvis du vil leke med forskjellige temperaturer. De kan nemlig legges i vann med den ønskede temperatur i et par minutter, så de gir en lun eller kjølig sensasjon når de møter huden.

Husk å bruke et godt silikonbasert glidemiddel med stimulatoren, og sørg for at du er ordentlig opphisset før du setter i gang. Det gjør det lettere å treffe G-punktet samtidig som det gjør opplevelsen mer behagelig.

MerkeLe WandProdukt vekt (g)850Full lengde (cm)21.7Innførbar lengde (cm)21.7Diameter (cm)3.5Bredde (cm)3.5PrimærmaterialeRustfritt stålFargeSølvAnbefalt glidemiddelAlle typerSpråk på emballasjeEngelskSKU23316
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bra!
Min kjære likte denne veldig godt. Jeg også. Positivt er at den er ganske tung så man kan bruke veldig forsiktige bevegelser. På grunn av glidekrem og tyngden m... Les mer
Joppe - 4. apr. 2022

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful