Ståldildoer

Ståldildoer har et svært elegant og stilrent utseende, samtidig som de er noe av det mest robuste og slitesterke leketøyet du kan finne af dildoer. Dildoer i stål kan også raskt varmes opp eller kjøles ned til den temperatur du måtte ønske. Du kan med fordel la din ståldildo ligge fem minutter i varmt vann innen bruk. Ta en titt på de ulike variantene, og finn din favoritt i kategorien med sexleketøy i stål.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Le Wand (4)
Njoy (3)
Vis alle 7 produkter

Ståldildoer - for de kvalitetsbevisste

Er ståldildoer annerledes enn en vanlig dildo?

En dildo er for mange en slags hudfarget penisavstøpning laget av et plast eller silikonmateriale. Men den finnes i nattbordsskuffer over det ganske land i utallige avskygninger og varianter; i alle regnbuens farger, med eller uten årer, med sugekopp, med vibrasjoner inni (altså en dildovibrator), og i størrelser som varierer fra helt petite til de velvoksne varianter. Så hva er egentlig en ståldildo? Og skiller den seg egentlig fra en vanlig dildo?

Svaret er faktisk både ja og nei. Ser vi på funksjonen, brukes en ståldildo til akkurat det samme som en dildo av annet materiale, nemlig til penetrering, enten analt eller vaginalt. Men motsetning til en dildo av f.eks. silikon, trenger du ikke bekymre deg om glidekremen du velger er kompatibel med materialet når du velger en ståldildo. En dildo av denne typen kan nemlig både klare vann- og silikonbaserte glidekremsvarianter. Men dette er ikke det eneste en solid venn av stål kan.

Metalldildoer - en allsidig venn

La oss ta en titt på hva en disse dildoene kan, og hvorfor det er så mange som sverger til akkurat denne. Metalldildoer kan nemlig brukes til deilige temperaturleker. Blir du avskrekket av det kalde stålet trenger du ikke bekymre deg. Stålet opptar raskt din kroppsvarme, og vil du varme den opp før bruk kan du også holde den et øyeblikk under det varme vannet i springen. Liker du følelsen av kulde mot den opphissede kroppen din, kan du legge ståldildoen i kjøleskapet før bruk. Legg den aldri i fryseren, eller i kokende vann før du bruker den på kroppen av hensyn til hhv. frost eller brannskade. Men er det av desinfiserende grunner, er det ingen problem å helle kokende vann på en metalldildo, så lenge du ikke legger den på huden rett etterpå.

En annen kvalitet en dildo av stål har, er dets utforming. Mange har nemlig en perfekt buet utforming, som er skapt for å treffe G-punktet ditt. I tillegg til dette har mange metalldildoer en kule i hver ende som gjør det lett å treffe rett sted. G-punktet skal ofte ha litt ekstra stimuli, og her fungerer det veldig bra med en robust ståldildo som kan gi deg den intensiteten du trenger for å bli stimulert som du vil. Ønsker du å bruke den analt er det også laget ståldildoer til anal bruk, som ofte er litt tynnere og med en annen struktur i enden, som gjør den perfekt for å stimulere mannens prostata. Og er du tilhenger av begge deler, finnes det til og med tosidige varianter.

En investering for (sex)livet

Rykker det litt i deg å skulle kjøpe et produkt av plast, som av materialets natur har en utløpsdato, kan du med god samvittighet investere i en dildo av stål. Oppbevarer du den riktig, kan den vare livet ut, uansett hvor mye og villt du bruker den. Det kan rett og slett ikke la seg gjøre å slite en ståldildo opp. Så sett med miljømessige, hensynstagende briller, er dette også en bærekraftig investering. Og i tillegg til å være en investering du kan ha resten av livet, kan det også være en god investering for sexlivet. For hvem sier vel nei til stilrent design, som kan tilfredsstille deg både i den ene og andre enden, og som treffer blinken hver eneste gang? Ikke deg vel? Finn din favoritt her på siden, og gled deg til mange timers, for ikke å si årevis med frekk sexlek.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no