TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Metalldildo & ståldildo

En metalldildo har god tyngde og er samtidig både elegant og robust. Hvis du vil gi stimuleringen en ekstra dimensjon av nytelse kan du varme den opp eller kjøle den ned i forkant. Finn din foretrukne ståldildo blant vårt store sortiment.

Metalldildo - elegant og effektiv

Hva er en metalldildo?

Har du noensinne hørt om en metalldildo? For de fleste er en dildo en slags hudfarget penisavstøpning laget av et plast eller silikon. Men det finnes altså utallige varianter i ulike farger, materialer, fasonger og størrelser. Man kan for eksempel få en realistisk dildo med årer, en dildo med sugekopp, en vibrerende dildo og en glassdildo. Så hva er en metalldildo? Og skiller den seg fra de andre variantene?

Svaret er faktisk både ja og nei. I forhold til funksjon brukes en metalldildo til akkurat det samme som en dildo av annet materiale; nemlig til penetrering, enten analt eller vaginalt. Men motsetning til for eksempel en silikondildo, trenger du ikke bekymre deg for å ødelegge dildoens materiale ved å bruke et silikonglidemiddel. En metalldildo kan nemlig tåle både silikon- og vannbasert glidemiddel.

Metalldildoer og deres ulike egenskaper

Metalldildoer kan blant annet brukes til pirrende temperaturleker. Metallet tilpasser seg nemlig raskt temperaturen i omgivelsene og metalldildoer kan derfor enkelt varmes opp eller kjøles ned. Hvis du vil nyte en varm følelse i ditt indre kan du for eksempel holde en metalldildo et øyeblikk under det varme vannet i vasken. Liker du derimot følelsen av kulde mot din opphissede kropp, kan du legge den i kjøleskapet før bruk. Legg den aldri i fryseren eller hell kokende vann over den før du tar den i bruk da det kan føre til enten frost- eller brannskade.

Metalldildoer har også en unik utforming. Mange er buet for å kunne stimulere G-punktet og har i tillegg kuler eller riller langs skaftet som gjør penetreringen ekstra stimulerende. Det finnes derimot også metalldildoer som er laget til anal bruk, og disse er gjerne litt tynnere og har en annen struktur som er rettet mot stimulering av både kvinnens anus og mannens prostata. Er du interessert i begge former for stimuli kan du velge en variant som kan brukes både analt og vaginalt.

En ståldildo er en investering for (sex)livet

Gjør tanken om å skulle kjøpe et produkt av plast vondt i sjelen? Da bør du kjøpe en ståldildo i stedet. Oppbevarer du den riktig kan den nemlig vare livet ut, uansett hvor ofte og lenge du bruker den. Det kan rett og slett ikke la seg gjøre å slite den i stykker. Så sett med miljømessige briller er det en bærekraftig investering for både deg, lommeboken din og jordkloden.

I tillegg til å være en livslang investering, kan en ståldildo også være en god investering for sexlivet. For hvem sier vel nei til stilrent design som kan tilfredsstille deg både i den ene og andre enden, og som treffer blinken hver eneste gang? Den ekstra tyngen som stål har gir dessuten mer kraft i hvert støt, så du får en enda mer intens stimuli. Det er altså mange grunner til å velge en ståldildo, så finn din favoritt her på siden og gled deg til mange timers - for ikke å si årevis - med frekk lek.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful