G-punktsdildo

En G-punktsdildo er for deg som elsker g-punktsstimulering og drømmer om dype, bevegende orgasmer som kun kan oppnås ved å stimulere ens G-punkt. En G-punktsdildo kjennetegnes ved at den har en krum form som gjør det mulig å treffe området hvor kvinnens G-punkt sitter. Det er dermed det ideelle leketøyet for G-punktsstimulering. Men fordi vi kvinner er forskjellige finner du mange ulike varianter av dildoen blant vårt store utvalg.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Lengde
Innførbar lengde
Diameter
Egenskaper
Seletøyvennlig (6)
Materiale
100 % Rose Quartz Crystal (1)
Black granite (1)
Glass (2)
PVC (2)
Silikon (5)
Stainless Steel (2)
TPE (1)
Merke
Chakrubs (1)
King Cock (1)
Laid (2)
Le Wand (2)
Lelo (1)
Lelo (1)
LovingJoy (2)
Mixed (1)
NMC (1)
Sinful (1)
Vixen (1)
Willie City (1)
Vis alle 16 produkter

G-punktsdildo - for målrettet stimulering av G-punktet

Hva er et G-punkt?

De fleste kvinner (og menn) vet hva en klitoris er. De vet hvor den sitter og at den lille gledesknappen kan hjelpe kvinnen med å oppnå en orgasme. En klitorisorgasme - for at være mer presis. Men vet du hva G-punktet eller en G-punktsdildo er? Hvis ikke, vil vi oppfordre deg til å lese dette og de neste to avsnittene nøye gjennom. G-punktet er et lite område som sitter cirka 2-3 cm inn i skjeden i retning ut mot magen. Navnet er egentlig en smule misvisende da det er snakk om et område i skjeden snarere enn et avgrenset punkt. G-punktet er et veldig følsomt område som svulmer opp når du blir seksuelt opphisset. Nettopp derfor er det oftest enklere å finne G-punktet når kroppen er oppstemt.

Stimulerer man området på den riktige måten - for eksempel med en G-punktsdildo, er det for noen kvinner mulig å oppnå en såkalt G-punktsorgasme. En G-punktsorgasme vil for de fleste kvinner føles annerledes enn en klitorisorgasme. Mange beskriver den som en dypere og nesten rystende orgasme som kan gi en mer intens seksuell opplevelse enn en klitorisorgasme kan. G-punktet er altså en viktig del av kvinners seksualitet som det er verdt å dykke mer ned i (bokstavelig talt, i tilfellet med en G-punktsdildo) og bli klokere på.

Stimulering med en G-punktsdildo

Når du vet hvor G-punktet befinner seg, gjelder det å finne ut hvordan du stimulerer det. Til å starte med, kan du eksperimentere med ulike måter å stimulere på. For mange betyr dette at de begynner med en finger eller to, som de forsiktig trykker inn mot områder inne i skjeden. For andre handler det om å bruke en G-punktsvibrator som med sine deilige vibrasjoner stimulerer det følsomme området. En dildo med vibrator, eller en vibrerende dildosom stimulerer g-punktet innvendig vil føles veldig deilig for veldig mange. 

Andre har derimot størst glede av å bruke en G-punktsdildo som stimulerer G-punktet på samme måte som en penis kan. Den ergonomiske formen på en G-punktsdildo bidrar til å legge det rette trykket mot G-punktet, slik at man ved kontinuerlige bevegelser kan stimulere seg fram til en magisk G-punktsorgasme. Det krever dog litt øvelse for å oppnå en slik orgasme og vi anbefaler derfor at du smører deg godt med tålmodighet (og glidemiddel) før du setter i gang, og ikke mister motet hvis du ikke lykkes på første forsøk.

Finn en variant som passer til deg

I denne kategorien kan du finne flere forskjellige varianter av en G-punktsdildo. Felles for dem alle er at de er designet for å gi deg mest mulig nytelse når du stimulerer G-punktet ditt. Derfor har vi kun samlet de beste dildoene som finnes der ute her på siden. Du vil dermed garantert finne en G-punktsdildo som imøtekommer deg og dine behov blant våre nøye utvalgte produkter. 

Noen kvinner foretrekker en G-punktsdildo laget av medisinsk silikon da den myke, silkelignende overflaten gir en behagelig følelse i kontakt med huden. Andre foretrekker derimot en hardere variant i enten glass, stein eller stål som med fordel kan avkjøles eller varmes opp innen den tas i bruk for en ekstra sanserik opplevelse. Uavhengig av hva som føles best for deg, tør vi påstå at du vil finne den perfekte dildoen for deg her hos oss. 

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no