TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

G-punktdildo

En G-punktdildo gjør det mulig å stimulere G-punktet med stor presisjon, slik at du kan oppnå intense orgasmer. Den krumme formen gjør det lett å komme til det følsomme området, men fordi vi kvinner er forskjellige finner du mange forskjellige varianter blant vårt utvalg.

G punkt dildo - for målrettet stimulering av G-punktet

Hva er G-punktet?

De fleste kvinner (og menn) vet hva en klitoris er. De vet hvor den sitter og at den lille gledesknappen kan være en kilde til kraftige orgasmer. Men vet du hvor G-punktet er eller hva en G-punkt dildo er? Hvis ikke, vil vi oppfordre deg til å lese dette og de neste to avsnittene nøye. G-punktet er et lite område som sitter cirka 2-3 cm inn i skjeden og vender ut mot magen. Navnet er egentlig en smule misvisende da det snarere er snakk om et område i skjeden enn et avgrenset punkt. G-punktet er veldig følsom og svulmer opp når du blir seksuelt opphisset. Nettopp derfor er det oftest enklere å finne G-punktet når kroppen er oppstemt.

Stimulerer man området på den riktige måten, som for eksempel med en G-punkt dildo, er det for noen kvinner mulig å oppnå en såkalt G-punktsorgasme. En slik orgasme vil for de fleste kvinner føles annerledes enn en klitorisorgasme. Mange beskriver den som en dypere og nesten rystende orgasme som kan gi mer intens tilfredsstillelse enn klitorisorgasmer. G-punktet er altså en viktig del av kvinners seksualitet som det er verdt å dykke mer ned i (bokstavelig talt, i tilfellet med en G-punkt dildo) og bli klokere på.

Hvordan fungerer G punkt dildoer?

Nå som du vet hvor G-punktet befinner seg, gjenstår det bare å finne ut hvordan du stimulerer det. Til å starte med kan du eksperimentere med ulike måter å stimulere det på. Det kan være med en finger eller to, som du forsiktig trykker inn mot ulike områder i skjeden inntil du har funnet det rette stedet. Men du kan også bruke en G punkt dildo til å lokalisere det følsomme området. En G punkt dildo gjør det dessuten lettere å komme langt nok inn i skjeden og stimulere området målrettet. Alternativt kan du benytte deg av en dildovibrator eller en vibrerende dildo som stimulerer ditt indre med pirrende vibrasjoner og dermed tilføyer en ekstra dimensjon av nytelse til opplevelsen.

Fordelen ved å bruke en G punkt dildo er at den nettopp er designet for å stimulere G-punktet ditt. G punkt dildoen har ofte en buet tipp eller halvrund form som gjør det mulig å legge et trykk mot området, og ved kontinuerlige bevegelser kan du stimulere deg frem til en magisk G-punktsorgasme. Det krever dog litt øvelse for å oppnå en slik orgasme og vi anbefaler derfor at du smører deg godt med tålmodighet (og glidemiddel) før du setter i gang, og ikke mister motet hvis du ikke lykkes på første forsøk.

Finn en g punkt dildo som passer til deg

På denne siden finner du et bredt utvalg av G punkt dildoer i ulike former og fasonger. Noen av produktene har en klassisk dildoform, mens andre har et mer abstrakt uttrykk. Det de derimot har til felles er at de er designet for å gi deg mest mulig nytelse når du stimulerer G-punktet ditt. Og fordi vi kvinner er forskjellige, varierer produktene her på siden i både størrelse, form, design og materiale. Vi er derfor sikre på at du vil finne noe som passer perfekt til deg blant sortimentet vårt.

Når det gjelder materiale er det mange kvinner som foretrekker G punkt dildoer laget av medisinsk silikon, da disse har en myk og elastisk overflate som føles svært behagelig mot huden. Andre foretrekker derimot en hardere variant i enten glass, stein eller stål som kan avkjøles eller varmes opp innen bruk for en ekstra sanserik opplevelse. Hvis du velger en dildo laget av et solid materiale vil også formen på leketøyet kunne merkes tydeligere inni skjeden. Dersom du allerede har erfaring med G punkt dildoer er dette altså et ypperlig valg for deg.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful