Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Le Wand Baton Minivibrator var 1

Le Wand Baton Minivibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Skinnet bedrar på denne smarte lille dingsen. Baton mini-vibrator fra Le Wand har overraskende kraftige vibrasjoner med tanke på den kompakte størrelsen, og den medfølgende strukturerte silikonringen gjør at den har mer effekt og kan brukes på mange måter. Med den innebygde USB-porten trenger du ikke å ta med en lader når du er ute og reiser.

Den fløyelsaktige silikonoverflaten føles fantastisk mot huden og med vannbasert glidemiddel får du en opplevelse du sent vil glemme. Bruk den fleksible tuppen på eksterne erogene soner eller fest den strukturerte silikonringen og føl de deilige vibrasjonene.

Du har 15 vibrasjonsmønster å leke med, og hver av dem kan stilles inn på 6 ulike nivåer. Bruk den smarte reiselåsen for å holde den støysvak når du reiser og legg den i den medfølgende vesken.

Vibratoren kan lades ved hjelp av USB-porten som gjemmer seg under luken nederst. Det sprutsikre leketøyet kan rengjøres med vann og mild såpe eller sexleketøysrens så lenge du ikke senker det i vann.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful