Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Bob Prostataplugg var 1

LELO Bob Prostataplugg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

LELO Bob prostataplugg er ideell for deg som er nybegynner, og som nettopp har startet med å eksperimentere med prostatastimulasjon.

LELO Bob er perfekt for nybegynnere fordi den har en beskjeden størrelse og en rund og fleksibel form. Den har perfekt høyde for å kunne stimulere prostataen din - også kjent som mannens g-punkt. 

Pluggen er meget enkel å håndtere med ringen i enden, som fungerer som et håndtak. Håndtaket har et ergonomisk korrekt design, som gir plass til at du kan ha den ene fingeren i ringen, for å styre pluggen.

Bob er laget i medisinsk silikon (ftalatfritt) og er defor myk og fleksibel. Flesibiliteten gjør at den vil tilpasse seg til din indre kroppsform. På grunn av det lille håndtaket og formen, er Bob også perfekt til å bruke under sex.

Pluggen har en veldig myk overflate. Den blir enda glattere og mer levende, hvis du påfører et godt analt glidemiddel. Det er viktig at du rengjør pluggen grundig etter bruk. Bruk LELO's Rengjøringsspray.

Bob leveres i en flott eske, som også inneholder en pose for oppbevaring av pluggen på en diskret og sikker måte.

Når du kjøper LELO Bob, anbefaler vi at du også kjøper: - En godt analt glidemiddel. - Lelo’s Rengøring til sexleketøy.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
LELO Bob prostataplugg i silikon
Anonymous - 11. mar. 2013
Jeg kjøpte nylig denne FANTASTISKE LELO Prostata Pluggen, og jeg prøvde den i helgen med min herlige kjæreste, det var så sexy at det var hun som satte den på plass bak henne. Det var noe vi begge fikk STOR NYTELSE av at den var med i leken. Den er så vakkert designet, og den sitter perfekt og trykker på akkurat riktig sted. Den bidro til å ta sexen vår til et helt annet nivå enn vi vanligvis opplever, jeg fikk veldig harde ereksjoner og hun nøt meg lenger, og vi hadde begge den beste ORGASMEN sammen på lenge. Så den kommer definitivt til å være med meg i sengen neste gang vi skal ha en kosestund. Den kommer i en så fin eske uten referanse til at det er et sexleketøy, så den står fint og pynter på nattbordet vårt, og det følger med en liten fin stoffpose til å ha den i om man må ha den med på farten, og den kommer definitivt til å være her etter :), jeg har angret på at jeg ikke kjøpte den for lenge siden. Mvh. Meierimannen
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful