Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Lidl Extra Penis Extension var 1

Lidl Extra Penis Extension

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Få enda større tykkelse og lengde med Lidl Extra Penis Extension.   Forlengelsen er utviklet med riller og nupper for å gi partneren din økt tilfredsstillelse. Tre hylsen over penisen din (akkurat som et kondom!) når den er erigert.   Unngå å bruke glidemiddel på innsiden. På utsiden derimot, kan vi anbefale et vannbasert glidemiddel for en optimal opplevelse for begge.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Forlengelse/-størrelse
AddicTed - 15. jan. 2023
Vanskelig å få på og det gjør at jeg velger å fortsette uten.
Egner seg ikke som hylse, men .....
Syn - 27. mar. 2016
Denne hylsen er upraktisk laget ettersom den ųvre "nubbed extension"-delen inni er for smal (fingerbredde), og hvis det ikke er tanken at penis skal fųres inn i den, er den for fleksibel for normal bruk. På den annen side kan den brukes som dildotrekk, og ikke minst til å lage "kom hit" bevegelser med 1-2 fingre i ųvre del av hylsen som fyller godt, og fungerer ok ;-)
0
litt moro i gata
polle - 10. jan. 2015
min vurdering av dette er at man nok bųr huske å måle omkretsen selv om den kan forlenges. det siste stykket er helt umulig å bruke men vi fant andre morsomme ting vi kunne bruke det til. supermateriale, veldig mykt og fint, men som strekker seg noe håplųst hvis du er nęrme 4 cm i omkrets. men som det står, kjųp den som heter "liddl extra".
0
Umulig å få penis helt inn
Svend Larsen - 25. nov. 2014
Nydelig mykt og naturtro materiale. Det er imidlertid et stort problem. På de siste 5 cm med knotter smalner ermet så mye at det er umulig å fųre inn penishodet i det siste stykket. Dette selv om jeg brukte godt med glidemiddel. Enten trenger du en veldig liten og spiss penis, eller så kan du bare bruke den som et sleeve på en mindre og veldig hard dildo. Har ikke testet et annet produkt som heter "Realistick" penis sleeve. Det ser ikke ut som dette har det på bildet siste snevre begrensning.
0
Et frekt alternativ
Jesper - 29. oct. 2014
Produktet er laget for og gir en ekstra forlengelse av penis som det gjųr fullt ut ... Den er lett å ta på, men det skal sies at du må vęre forsiktig med å bruke glidemiddel på penis da den vil falle av etterpå :) Vil anbefale det til andre som syntes det kunne vęre opphissende og et frekt alternativ..;)
0
Enkelt, men settes ikke pris på
Isac - 15. jun. 2021
Det var absolutt ikke noe problem å komme på den ved hjelp av glidemiddel. Den forble som bare den til tross for at den gled. Litt vrient å komme inn når toppen ga seg, kan man si. Ikke verdsatt av kjęresten da det klumpete området var litt for klumpete.
0
Gikk inn i renovering
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg vurderte å bestille en av disse da jeg fant en til riktig pris. Jeg prøvde den en gang da enden av hylsen føltes for hard når jeg gikk dypt. Det gjorde ikke noe, hylsen var billig, og jeg bestemte meg for å gi den en finjustering. Jeg brukte en saks til å klippe knottdelen nesten helt av, slik at det ble igjen en slags klemring i enden av hylsen. Dette har vært en fryd når du setter bøssingen på en slik måte at ringen klemmer på roten av hanen...
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Penisforlengerhylse
Anonymous - 4. dec. 2019
Perfekt for menn som har en kvinne/mann som av og til trenger en større inni seg. Personlig er jeg fornøyd med utstyret til mannen min, men en forandring er forfriskende. Det gir en fin forandring på soverommet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Svært liten
Anonymous - 13. mar. 2024
For lite dårlig informasjon om produktet
Maskinoversettelse fra sinful.se
Koselig
Anonymous - 13. mar. 2024
Fint å prøve noe nytt av og til og få et godt grep. Imidlertid vanskelig å få på, men går bra med smøremiddel
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful