Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Liquorice Dip Analplugg-sett var 1

Liquorice Dip Analplugg-sett

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
kr 319,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Liquorice Dip Analplugg Sett er et lekkert svart sett med 3 analplugger i forskjellig størrelser, til både begynnere og erfarne innenfor analstimulasjon. Bruk settet til nytelse og evt. til å trene dine analmuskler.   De tre Liquorice Dip pluggene er laget i et fleksibelt materiale, som sklir godt når de brukes sammen med et vannbasert glidemiddel til analt bruk, som f.eks. Aquaglide anal.   Størrelser på de tre Liquorice Dip pluggene: Den minste analpluggen er 10,2 lang med en diameter på 1,5 cm - 2,7cm. Denne pluggen har en innebygget sugekopp i enden og den kan derfor monteres på jevne, harde overflater for håndfri nytelse. Den mellomste Liquorice Dip pluggen er 12,7cm lang og har en diameter på 2 cm - 3,4 cm. Den største pluggen er 15,2 cm lang og har en diameter på 2 cm - 4,8 cm.   Husk å rengjøre dine Liquorice Dip anal plugger grundig etter bruk. Rengjøringen sikrer en god hygiene og gjør dessuten pluggene deilige og klare til neste gang du vil bruke dem. Rengjøring kan utføres med varmt vann og evt. en Sexleketøys Rengjøring, som gir et ekstra godt resultat.

MerkeNMC
Full lengde (cm)10.2 | 12.7 | 15.2
Innførbar lengde (cm)8 | 11 | 14
Diameter (cm)2.7 | 3.4 | 4.8
PrimærmaterialePVC
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Russisk, Spansk, Dansk, Nederlandsk, Tysk , Italiensk, Fransk
SKU13449
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bra ass blaster til bra pris
Assman - 5. apr. 2023
Å bygge opp til den største er overkommelig, men for en nybegynner kan det være et litt stort hopp fra medium til stor. Kan være en ide å kjøpe en dildo eller buttplug som er en midt imellom hvis det er vanskelig å få den store inn. Den store pluggen fyller godt og er veldig digg, men kan være litt ubehagelig lang for enkelte å gå rundt med. Komfortabel hvis man sitter eller ligger. + Kjempe bra sett for prisen - Mulig stort hopp fra medium til stor - Usikker på materialet, oppbevarer settet i egen pose vekk fra andre leker for å unngå en reaksjon mellom lekene
Anbefales til nybegynnere og erfarne.
ButtMann - 10. apr. 2021
Har prøvd forskjellige buttplugs, men dette sette passer meg best. Deilig mykt materiale og lett å vaske. Den lille har blitt for liten for meg, så jeg varmer opp med medium pluggen. Etter litt oppvarming, så smører kona inn den store pluggen med glidemiddel, så presses den forsiktig inn. Det må varmes opp, før man presser den helt inn, men da hele pluggen er inne og fylt opp analen, så får jeg en fantastisk opplevelse og nytelse. Den sitter bra og faller ikke ut. Den store er ikke for nybegynnere, men med rikelig glidemiddel og tålmodighet, så får man en utrolig opplevelse.
Anbefales.
ButtMann - 10. apr. 2021
Blir ikke lei dette settet, har prøvd mye forskjellige buttplugs, men denne gir meg mest nytelse. Den minste er for liten for meg, så jeg varmer opp med medium, også går jeg over til den store. Ikke glem å bruk rikelig med glidemiddel.
Flott sett!
Sille - 16. oct. 2016
Klart verdt pengene! Analpluggene er laget av et veldig fint materiale, slik at innfųringen kan nytes fullt ut. Den stųrste er imidlertid litt stor, så jeg vil absolutt anbefale settet for de mer erfarne.
0
Ok for prisen
Anja - 5. mar. 2015
Kjęresten min og jeg kjųpte settet som det fųrste analsexleketųyet. Til å begynne med var vi begge ganske fornųyde med det, men jeg må innrųmme at jeg blir mindre og mindre imponert, selve materialet er mykt og deilig å bruke, men dessverre både lukter og smaker det VELDIG sterkt av plast. det er en ganske stor turn-off at det lukter så mye og tar man de i munnen smaker det ekkelt i flere timer etterpå. Det andre problemet vi har er at formen er merkelig. Den minste pluggen blir for liten hvis du bare har prųvd litt fųr, den midterste sitter ikke på plass og den store er for stor. Jeg vet at jeg vil investere i noe av hųyere kvalitet med bedre design neste gang.
0
Fint produkt
Jens - 7. apr. 2014
Det er et veldig fint produkt å kjųpe som en introduksjon til anallek. Materialet er mykt, men ikke for mykt og glir godt. Den midterste pluggen er mer som en dildoform og vil ikke sitte uten å skli ut, men er på sin side mer egnet for mer "aktiv" bruk. Den stųrste pluggen er veldig lang og jeg kan ikke bruke den uten at den presser mot blęren og gir en fųlelse av ubehag. Bredden er fin, men jeg ville ha foretrukket en kortere plugg. Men det har også den fordelen at du finner ut av det fųr du kjųper flere analleker. Alt i alt er det et flott produkt jeg absolutt kan anbefale, spesielt for prisen.
0
Bra for deg som ønsker å ta det neste skrittet
Anonymous - 13. mar. 2024
Disse er veldig bra hvis du vil ha noe sterkere, de er veldig komfortable og former seg etter deg, men du trenger litt smøremiddel vil jeg si for å nyte ordentlig.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Rimelig og hyggelig
Anonymous - 13. mar. 2024
Fine plugger, skulle gjerne hatt sugekopp på alle tre. Veldig fint materiale i det hele tatt, veldig glatt overflate som lett glir inn uten overdosering av glidemiddel og de føles ikke "skarpe" som enkelte i hardere materialer kan gjøre. Liten plugg; perfekt nybegynnerplugg, formen passer godt, foten er stabil men formbar slik at den ikke "trekker ut" pluggen som noen gjør. Sugekoppen gjør det enkelt å eksperimentere med stillinger som er mest behagelige Den midterste pluggen; fin størrelse, god form på foten slik at den heller ikke "trekker seg ut". Størrelsen føles som det naturlige steget fra small. Formen er imidlertid litt vanskelig, da den har en tendens til å gli ut. Du må nesten holde den noen ganger. Dette gjør imidlertid også at den fungerer godt uten sugekopp hvis man vil leke med den på andre måter enn bare plugg, man må rett og slett se på den som en analdildo fremfor en plugg Stor plugg; veldig stort steg fra medium til størst. Jeg liker at det er et litt større steg slik at det faktisk er forskjell på dem. Spennende utfordring når du vil gå over den midterste pluggen. Den er fortsatt relativt snill da den ikke er så sløv i formen og er lett å øve på. Det hadde imidlertid vært fint å ha en sugekopp til den slik at den ikke løper bort når du leker med den Pluggen passer godt og fyller ut pent. Nesten garantert orgasme umiddelbart første gang du klarer å få alt inn, både av tilfredsstillelse og spenningen ved å ha lykkes Oppsummert; veldig rimelig sett for nybegynnere og folk med lite erfaring. For erfarne personer er den lille og muligens mellom litt overflødig.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Overrasket
Anonymous - 4. dec. 2018
Alle tre var større enn jeg hadde forventet, noe som kanskje sier noe om hvor nybegynner jeg er. Jeg er fornøyd og fornøyd med tre forskjellige størrelser, slik at du kan venne deg til tempoet ditt og deretter bytte opp.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Godt allround-sett
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra og billig sett hvis du vil prøve analsex. Størrelsene varierer, slik at du kan starte med den minste til du føler deg klar til å ta det til neste nivå. Føles veldig myk og fin kvalitet. Lett å bøye, så de føles ikke skremmende for en nybegynner.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful