TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Lora DiCarlo Baci Klitorisstimulator var 1

Lora DiCarlo Baci Klitorisstimulator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Når kun det beste er godt nok, er Baci klitorisstimulator fra ekslusive Lora DiCarlo det du behøver. En ny og innovativ lekekamerat som kan gi deg et verden av orgasmefylte opplevelser.

Navnet på luksuriøse Baci kommer av det italienske ordet for kyss, da den etterligner den deilige følelsen av en menneskelig munn og tunge.

Den elegante stimulatoren skjemmer bort den sensitive klitorisen din med pulserende trykkbølger. De er kjente for å gi skjelvende orgasmer, selv til kvinner som aldri tidligere har fått orgasme. 

Nyt hvordan Baci gir en realistisk følelse av oralsex der lepper og tunge kjærtegner, suger og omslutter klitorisen din.

Med de 10 trykkbølgenivåene er det rik mulighet for å eksperimentere slik at du kan finne din egen favoritt som  sender deg til himmels igjen og igjen.

Baci har et enkelt og elegant design og er fremstilt av myk medisinsk silikon. Bunnen er i hard, solid plast for ekstra godt grep.

Baci er vanntett og kan lades opp med den magnetiske USB-kabelen som følger med.

Lora DiCarlos produkter er spesielt uviklet i samarbeid med noen av USAs dyktigste ingeniører innen robotteknologi. De anvender banebrytende teknologi innen mikrorobotikk og lar seg insipirere av de effektive bevegelsene vi kjenner fra naturlig hud-mot-hud-sex.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful