KUN I DAG: FRI FRAKT PÅ ALLE ORDRER

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
TESTVINNER
Lora DiCarlo Carezza Klitorisstimulator var 1

Lora DiCarlo Carezza Klitorisstimulator

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 1 695,00kr 1 186,50
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Skjem bort deg selv og klitorisen din med deilige, rytmiske trykk fra Lora DiCarlos Carezza og dens helt spesielle PercussionTouch™-teknologi.

Så snart du får Carezza i hånden er det ingen tvil. Her har du virkelig fått et produkt av høy kvalitet. Du ser det tydelig på den lekre utformingen, vakre fargevalg og silkemyke silokon.

Carezza er italiensk for kjærtegn og det er nettopp slik det føles når du lar det innovative leketøyet skjemme bort din følsomme klitoris.

Helt ulik mange andre klassiske sexleketøy bruker ikke Carezza vibrasjoner for å stimulere dine erogene soner. I stedet etterligner den følelsen av flittige og lystne fingre som trommer mot klitoris.

Utforsk de 10 ulike intensitetene som varierer fra lette trykk i et stille og behagelig tempo til hurtigere og mer rytmiske bevegelser. Finn selv den intensiteten som sender deg rett til klimaks.

Carezza er vanntett og kan lades opp med den magnetiske USB-kabelen som følger med. Det gir mulighet for pirrende lek i dusjen.

Alle Lora DiCarlos produkter er spesielt utviklet i samarbeid med noen av USAs dyktigste ingeniører i robotteknologi. De anvender banebrytende teknologi innen mikrorobotikk og laser seg inspirere av de effektive bevegelsene som vi kjenner fra naturlig hud-mot-hud-sex. Deres innovative produkter har vunnet flere priser.

MerkeLora DiCarloProdukt vekt (g)155InkludertMagnetisk USB-lader, OppbevaringsposeFull lengde (cm)10.6Diameter (cm)4.9StrømkildeMagnetisk USB-laderBrukstid (min)60Vibrasjonshastigher10PrimærmaterialeSilikonFargeGråAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , SpanskSKU23319
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful