TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Lora DiCarlo Filare Klitorisstimulator var 1

Lora DiCarlo Filare Klitorisstimulator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Den eksklusive klitorisstimulatoren Filare fra populære Lora DiCarlo gir onanistundene dine en luksuriøs vri. Den er for deg som vil ha det absolutt beste.

Navnet Filare er italiensk og betyr "å spinne", og man må si at vibratoren virkelig kjenner sin vei rundt kvinnens klitoris. Under overflaten i myk, medisinsk silikon skjuler det seg 2 rullende kuler, som fungerer som en talentfull og erfaren tunge, som sirkulerer og kjærtegner klitorisen din.

Med sine 10 nivåer finnes det mange muligheter for å oppnå maksimal tilfredsstillelse. Start langsomt for en dyb, sensuell nytelse og skru opp til du til slutt når en intens åndeløs tilstand.

Vibratorens 3 stimulerende mønstre lar deg selv bestemme hvilken vei kulene skal bevege seg, med klokka, mot klokka eller i en kombinasjon.

Filare er vanntett slik at du også kan ta den med i dusjen eller i badekaret for en deilig lekestund. Det følger med en magnetisk USB-kabel, så du kan lade den opp for ubegrenset nytelse.

Den har en enkel og stilfull design og er svært elegant. Bunnen er i hard, solid plast for et ekstra godt grep.

Alle Lora DiCarlos produkter er spesielt utviklet i samarbeid med noen av USAs dyktigste ingeniører i robotteknologi. De anvender banebrytende teknologi innen mikrorobotikk og laser seg inspirere av de effektive bevegelsene som vi kjenner fra naturlig hud-mot-hud-sex.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful