Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Lora DiCarlo Filare Klitorisstimulator var 1

Lora DiCarlo Filare Klitorisstimulator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Den eksklusive klitorisstimulatoren Filare fra populære Lora DiCarlo gir onanistundene dine en luksuriøs vri. Den er for deg som vil ha det absolutt beste.

Navnet Filare er italiensk og betyr "å spinne", og man må si at vibratoren virkelig kjenner sin vei rundt kvinnens klitoris. Under overflaten i myk, medisinsk silikon skjuler det seg 2 rullende kuler, som fungerer som en talentfull og erfaren tunge, som sirkulerer og kjærtegner klitorisen din.

Med sine 10 nivåer finnes det mange muligheter for å oppnå maksimal tilfredsstillelse. Start langsomt for en dyb, sensuell nytelse og skru opp til du til slutt når en intens åndeløs tilstand.

Vibratorens 3 stimulerende mønstre lar deg selv bestemme hvilken vei kulene skal bevege seg, med klokka, mot klokka eller i en kombinasjon.

Filare er vanntett slik at du også kan ta den med i dusjen eller i badekaret for en deilig lekestund. Det følger med en magnetisk USB-kabel, så du kan lade den opp for ubegrenset nytelse.

Den har en enkel og stilfull design og er svært elegant. Bunnen er i hard, solid plast for et ekstra godt grep.

Alle Lora DiCarlos produkter er spesielt utviklet i samarbeid med noen av USAs dyktigste ingeniører i robotteknologi. De anvender banebrytende teknologi innen mikrorobotikk og laser seg inspirere av de effektive bevegelsene som vi kjenner fra naturlig hud-mot-hud-sex.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Orgasme er ikke garantert.
Kara - 23. may. 2021
Fųles som virkelig god kvalitet og kommer i en fin boks (prisen fųlger også), men kan egentlig ikke brukes som en tradisjonell vibrator. Den skal etterligne oralsex, men er nęrmere en liten boksesekk. Fungerer ok med annen stimulering, men alene kan det ikke gi meg orgasmer. Og da er prisen for hųy for et ubrukelig leketųy.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful