Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Lora DiCarlo Onda G-punktsvibrator var 1

Lora DiCarlo Onda G-punktsvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vil du ha et innovativt og prisvinnende sexleketøy, som kan gi deg dype og intense G-punktsorgasmer? Da er lekre Onda fra Lora Dicarlo det du behøver.

Onda er designet for å etterligne det beste fra virkelighetens seksuelle opplevelser, slik at du ikke behøver unnvære fantastisk stimulering bare fordi du leker på egen hånd.

En indre kule kjører opp og ned langs det ergonomisk utformede skaftet og lager de deilige ”kom her”-bevegelsene som vi kjenner fra virkelighetens forspill. Det føles fantastisk, og G-punktet ditt vil raskt belønne deg med en skjelvende orgasme. Du kan velge mellom 10 intensiteter. Kulen kan innta 4 forskjellige posisjoner, slik at den treffer G-punktet perfekt.

Det banebrytende produktet kan også skjemme bort ditt følsomme indre med herlige vibrasjoner der du kan velge mellom hele 10 forskjellige nivåer.

Onda kommer med en praktisk liten pose, som både holder leketøyet rent og gjør det enkelt å ta med i vesken eller kofferten. Den er vanntett og kan opplades med USB-kabelen som følger med.

Lora DiCarlos produkter er spesielt udviklet i samarbeid med noen av USAs dyktigste ingeniører i robotteknologi. De anvender banebrytende teknologi innen mikrorobotikk og lar seg inspirere av de effektive bevegelsene vi kjenner fra naturlig hud-mot-hud-sex. 

Vinner av CES Innovation Award 2020.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Min nye forelskelse
AnnJ - 14. mar. 2021
Snakk om å innfri forventningene. Jeg har prøvd flere ulike produkter som reklamerer med at de stimulerer G-punktet, noe de ikke har klart å innfri. Denne fant G-punktet og klarte til og med å stimulere det så til de grader! Sammen med en womanizer, fikk jeg min største drøm oppfylt: å oppnå G-punkts og klitorisorgasme samtidig.
Verdt pengene
Par - 2. jul. 2021
Greit, men egentlig ikke verdt 1500 kr. En helt vanlig dildo eller dildo vibrator kan gjųre det samme.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful