TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Lora DiCarlo Onda G-punktsvibrator var 1

Lora DiCarlo Onda G-punktsvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Vil du ha et innovativt og prisvinnende sexleketøy, som kan gi deg dype og intense G-punktsorgasmer? Da er lekre Onda fra Lora Dicarlo det du behøver.

Onda er designet for å etterligne det beste fra virkelighetens seksuelle opplevelser, slik at du ikke behøver unnvære fantastisk stimulering bare fordi du leker på egen hånd.

En indre kule kjører opp og ned langs det ergonomisk utformede skaftet og lager de deilige ”kom her”-bevegelsene som vi kjenner fra virkelighetens forspill. Det føles fantastisk, og G-punktet ditt vil raskt belønne deg med en skjelvende orgasme. Du kan velge mellom 10 intensiteter. Kulen kan innta 4 forskjellige posisjoner, slik at den treffer G-punktet perfekt.

Det banebrytende produktet kan også skjemme bort ditt følsomme indre med herlige vibrasjoner der du kan velge mellom hele 10 forskjellige nivåer.

Onda kommer med en praktisk liten pose, som både holder leketøyet rent og gjør det enkelt å ta med i vesken eller kofferten. Den er vanntett og kan opplades med USB-kabelen som følger med.

Lora DiCarlos produkter er spesielt udviklet i samarbeid med noen av USAs dyktigste ingeniører i robotteknologi. De anvender banebrytende teknologi innen mikrorobotikk og lar seg inspirere av de effektive bevegelsene vi kjenner fra naturlig hud-mot-hud-sex. 

Vinner av CES Innovation Award 2020.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Min nye forelskelse
Snakk om å innfri forventningene. Jeg har prøvd flere ulike produkter som reklamerer med at de stimulerer G-punktet, noe de ikke har klart å innfri. Denne fant ... Les mer
AnnJ - 14. mar. 2021
Verdt pengene
Greit, men egentlig ikke verdt 1500 kr. En helt vanlig dildo eller dildo vibrator kan gjųre det samme.Par - 2. jul. 2021

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful