Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Lora DiCarlo Osé 2 Klitoris- og G-punktsstimulator var 1

Lora DiCarlo Osé 2 Klitoris- og G-punktsstimulator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Er du på jakt etter et innovativt sexleketøy av høyeste kvalitet som kan gi deg dype og intense blandingsorgasmer? Da er den prisvinnende klitoris- og G-punktsstimulatoren Osé 2 fra Lora DiCarlo perfekt for deg.

Fra første stund vil du ikke være i tvil om at Osé 2 er designet med kvinnekroppen og dens lystpunkter i tankene.

Leketøyet består av en klitorisstimulator og et justerbart massasjeverktøy til G-punktet. Både sammen og hver for seg gir de to funksjonene deg en helt unik og orgasmefylt opplevelse.

På massasjeverktøyet sitter det en kule som går opp og ned i ditt indre, og dermed imiterer den velkjente "kom her"-bevegelsen. Lengden på bevegelsen kan justeres med den lille, runde knappen i enden, mens hastigheten kan styres på den korte ovale knappen.

Osé 2 er dessuten utrolig fleksibel og kan tilpasses så den får den perfekte passformen til din anatomi.

Samtidig sender klitorisstimulatoren bølger av nytelse gjennom hele klitoris. Den er nemlig designet for å imitere følelsen av oralsex, men i motsetning til en ekte munn stopper ikke Osé 2  før du har bestemt det.

Klitorisstimulatoren har 10 innstillinger du kan velge mellom, så du kan finne akkurat det nivået som gir deg mest glede til enhver tid. Du bytter enkelt mellom innstillingene ved å trykke på den lange ovale knappen.

Lora DiCarlos produkter er spesielt utviklet med hjelp fra noen av USAs dyktigste ingeniører innen robotteknologi. De bruker banebrytende mikrorobotikk og lar seg inspirere av de effektive bevegelsene vi foretar oss når vi er sammen med en annen person.

Vinner av:

CES Innovation Award 2019 Popular Mechanics Editor's Choice Award 2019 IHS Markit Innovations Award in Robotics Time Magazine Best Innovations Award 2019

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kundeservice 10/10
Sarinu - 17. nov. 2021
Denne er som sagt skam digg (henviser til min forrige anmeldelse ) og jeg får de sterkeste orgasmene av denne her. Men denne anmeldelsen vil jeg gjerne dedikere til Sinful sitt kundeservice team. Jeg kjøpte min Ose 2 i mai og opplevde for noen uker siden at den plutselig sluttet å fungere. Tok kontakt med Sinful og de var utrolig behjelpelige. Sendte de en Mail og forklarte hva som var galt. Ca 1-2 dager med E-post samtaler førte til at de sendte meg en helt ny en. Hadde hørt at Sinful sin kundeservice er veldig bra, men forventet ikke at klagen min skulle bli besvart så raskt som den ble. Nå anbefaler jeg Sinful til alle jeg kjenner, ikke bare pga den varierende mengden leketøy de har, men også fordi at de har helt super kundeservice. De tar seg tid til kundene sine. Jeg er storfornøyd og Sinful er min favoritt sexbutikk.
Noen som vil kjøpe en womanizer premium?
Sarinu - 7. jun. 2021
Hadebra womanizer. You won’t be missed 10/10
Skuffende
Glad kvinne - 21. jan. 2021
Det er sannsynligvis den verste sexleketųyinvesteringen vi noen gang har gjort. Du kan sikkert fortelle at et "verktųy" som må bųyes mens det er inne i skjeden, ikke fungerer bra. Jeg har gitt det mange sjanser, men nei. Du bųr kjųpe todelt en i stedet ... Det kan vęre bra. Men 2195 kr, som ikke kan brukes ... AU!
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful