TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
LoveBotz Robo Fuk Justerbar Sex Maskin var 1

LoveBotz Robo Fuk Justerbar Sex Maskin

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 4 695,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 119,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 119,00
Inkl. mva.

Oversikt

Den nye "Robo Fuk" er en allsidig og bærbar sexmaskin, fra den amerikanske sexmaskin kolleksjonen LoveBotz. Robo Fuk er mindre enn andre sexmaskiner, som gjør den lettere å håndtere og gjemme vekk etter bruk. Den har et ytterskall av plast, som gjør den lett og lydsvak. Sexmaskinen settes i stikkontakten og kan dermed nytes så lenge du ønsker. Det følger med to forksjellige tilbehør, slik at den kan brukes av både menn og kvinner. Det eneste du trenger å gjøre er å lene deg tilbake, tenne fjernkontrollen og la Robo Fuk stimulere deg så lenge du vil. Maskinens arm, hvor tilbehøret påsettes i enden, kan roteres 135 grader, slik at den kan brukes vannrett eller loddrett. Totalt er maskinen 58 cm lang, 20 cm bred og 18 cm høy. Det følger med en fjernkontroll, som styrer hastigheten (multispeed), strømforsyning, en dildo, en kunstig vagina, et monteringsbeslag i metall og 4 sugekopper, som fester maskinen til glatte harde overflater. Maskinen leveres 100% samlet, så det eneste du trenger å gjøre, er å sette på det ønskede tilbehør, koble maskinen i stikkontakten og deretter bare nyte den. For å få den beste nytelsen, skal du huske å påføre litt glidemiddel på tilbehøret før bruk.  

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful