Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroking Machine Sexmaskin var 1

LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroking Machine Sexmaskin

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 8 895,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ønsker du deg den villeste onani- eller sexopplevelsen, som gir haugevis av kinky lekemuligheter, så er LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroking Machine er obligatorisk kjøp.

Den automatiske sexmaskinen pirrer og stimulerer deg med kraftfulle sug på penis eller andre erogene soner. Den effektive "melkemaskinen" er den ultimate sexmaskinen til fetisjister og til deg som ønsker en ekstra frekk opplevelse.

Sexmaskinen kan både brukes til onani og som en del av kinky sexleker med en partner. Det medfølger to sylindere: En lengre til penis og en kortere til penishode, brystvorter eller klitoris. Du kan justere sugeeffektens intensitet på den medfølgende fjernkontrollen.

LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroking Machine kommer i en oppbevaringseske med en innebygget motor, som skal tilkobles en stikkontakt.

Adapter medfølger, slik at den kan bli brukt i Europa.

MerkeLoveBotz
Produkt vekt (g)3500
InkludertSlanger, Penishylse, Fjernkontroll, Transformator, EU-adapter, Nøkler
Full lengde (cm)28
Indre dybde (cm)23
Indre diameter (cm)5
Elastisk indre diameterNei
StrømkildeUS-plugg
PrimærmaterialeABS-plast
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU15242
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Meget bra Maskin…..
StigO - 4. aug. 2021
I bunn og grunn ei enkel maskin og sette sammen. Virket etter hensikten med en gang. Ga gode orgasmer på første forsøk , både på sakte fart og full fart, hvor du tilslutt ropte hjelp stopp , av nytelse. Bruksanvisningen burde vært på Norsk fordi du kunne bli litt forvirret av at noen deler ble igjen og det skapte litt forvirring. Men nåe strømknappen ble slått på , etter å ha sjekket at lommelykten var tilstede , så var det tut. Og kjør. På knappen trykket inn og meskina startet uten problemer av noe slag. Så nå blir den flytter til sin faste plass, ved siden av senga klar til bruk. Etter behørig testing pålagt og høy hastighet. Og ekspertene har fastslått viktigheten av Poostatatømming ved jevne mellomrom.. Noe som vil bli gjort med stor glede nå med en flunkende ny Lovebotz The Super Milker Deluxe Stroker Sexmaskin.
Funksjonell, men litt skuffende
Nysgjerrig - 2. jun. 2019
Når du sųker på nettet og ser det blir brukt, virker det hele veldig spennende og effektivt. Og det fungerer faktisk også. Men på ingen måte slik du ser det i videoene. Penisen min er gjennomsnittlig stor men det er som om motoren egentlig ikke gir nok vakuum etter min smak. I videoene på nettet beveger selve skrittet seg ganske mye opp og ned på penis, men i virkeligheten er det bare litt bevegelse. Jeg vet ikke om man kan ųke kraften på noen måte, men jeg er ikke så teknisk anlagt som så mange andre. Jeg skulle ųnske det var mye mer sug i maskinen. Når det er sagt, har jeg hatt noen fantastiske orgasmer med denne maskinen, men jeg har måttet bruke hånden min for å hjelpe. Fųlelsen av at penisen min er i ferd med å gli ut mens maskinen prųver å suge den inn er ganske deilig. Jeg tror man kunne vęrt helt håndfri hvis bare maskinen ga mer sug. Ellers et fint produkt, til tross for noe stųy fra selve motoren.
0
Utrolig deilig
Gustav - 4. may. 2020
Gir et flott sug.
0
fortsatt bra synes jeg
Sven-Erik - 25. feb. 2019
Jeg har hatt den i snart to år og den fungerer like bra. Suger fint. Jeg har brukt den i mange timer siden jeg fikk den i 2017. Jeg er superfornųyd.
0
Endelig
Robin - 19. jun. 2018
Suger godt og henger med når du ųker, ganske stillegående maskin, lett å rengjųre etter en lykkelig slutt.
0
Melkemaskin
Anonymous - 13. mar. 2024
Beste onaniverktøy Hva er en kvinne til
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Bra!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg synes den er helt fantastisk og den suger godt. Den er nydelig!
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful