Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Love to Love HIM Prostatastimulator med Fjernkontroll var 1

Love to Love HIM Prostatastimulator med Fjernkontroll

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Nå kan du få en intens analstimuli hele veien ut med Love to Love HIM Prostatastimulator med fjernkontroll. Den pirrer prostata, mellomkjøttet og testiklene på en og samme tid.

Den har to motorer, som masserer mellomkjøttet og anus, mens den innvendige kulen i analpluggen ruller opp og ned langs prostata, for å gi en langvarig stimuli som vil ta din orgasme opp til nye høyder.

Prostatastimulatoren har et ergonoisk design, hvor to spisser omslutter seg rundt testiklene, og fordeler de intense vibrasjonene rundt til alle dine erogene soner. De 11 vibrasjonene som du (eller din partner) kan styres via en trådløs fjernkontroll som følger med i pakken.

Love to Love HIM er laget i medisinsk silikon, og har en myk overflate. Den kan føres 9,5 cm inn, og har en diameter på 3,8 cm på sitt bredeste punkt. Prostatastimulatoren er oppladbar.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Spar penga
LH - 19. dec. 2020
Litt usikker på hva denne egentlig skal stimulerer... bråker bare noe jæ.... Bruk penga på noe annet
Ikke så fantastisk som det ser ut.
Christian - 20. apr. 2020
Til å begynne med er jeg en 24 år gammel bifil mann som har eksperimentert med sexleketųy siden jeg var 16 år. En silikonprostatavibrator som ligner denne ville vęrt en drųm for meg. Den har gode vibrasjoner, fint materiale og ideen om å "klemme" på testiklene er en god idé. Den er fabelaktig enkel å bruke og det eneste jeg var i tvil om var hvor jeg skulle sette inn laderen. (Det er et veldig lite hull rett ved siden av knappen som nesten ser ut som en feil i silisiumet. Og jeg kunne ikke finne noe i manualen om hvor laderen skulle inn.) Jeg kan dessverre ikke anbefale denne. Designet er bra, men det gjųr ikke egentlig jobben, dessverre. Jeg antar at dette varierer fra person til person, avhengig av om det passer fint eller ikke. På grunn av dette kunne jeg imidlertid knapt legge merke til den lille kulen som beveger seg opp og ned på toppen av pluggen, og jeg fikk samme resultat enten den var på eller av. Vibrasjonene fra selve pluggen er imidlertid perfekte, mest fordi det er så mange alternativer, så det burde vęre noe for enhver smak. Imidlertid er det så hųyt at du vil kunne hųre det offentlig hvis det ikke er nok stųy til å overdųve det. (På en buss, for eksempel, der folk bare sitter uten å snakke, vil noen som sitter ved siden av deg kunne hųre det.) Armene som skal klemme testiklene sitter for nęrme selve pluggen, og dette resulterte i at jeg bare fikk armtuppene til å berųre baksiden av pungen. Ikke akkurat noe du kunne fųle, og derfor ikke noe som kunne brukes. Det kan imidlertid vęre mulig hvis du enten har naturlige lange testikler eller har strukket dem slik at de kan nå ned tilstrekkelig og bli klemt.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful