TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Love to Love Secret Panty var 1

Love to Love Secret Panty

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Love to Love Secret Panty er perfekt til frekk lek med partneren din. Pakken inneholder en g-streng, et vibratoregg og en fjernkontroll, som kan styre morsomhetene. Når hun har på g-strengen og vibratoregget er inne i henne kan partneren bestemme tempoet. Pakken er perfekt til frekke parleker hjemme eller offentlig, hvis dere ønsker en ekstra frekk kveld. Fjernkontrollen har en rekkevidde på 5-8 meter, så man kan bruke den selv om dere står litt fra hverandre, som f.eks. på en konsert eller et diskotek. På tross av vibratoreggets moderate størrelse har det 10 forskjellige vibrasjonsprogrammer, som gir deg ekstra nytelse. Vibratoren bruker 6 stk. LR44 batterier og fjernkontrollen bruker 1 stk. 27A batteri, som følger med. Merk: Vibratoregget er ikke lydløst og hvis du vil bruke det offentlig, er det en god idé å bruke det på steder hvor det er litt naturlig støy, som f.eks. på en konsert eller på en fest når det er musikk i bakgrunnen.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful