TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
God pris
LoveBotz Pro-Bang sexmaskin med fjernkontroll var 1

LoveBotz Pro-Bang sexmaskin med fjernkontroll

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 3 195,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 119,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 119,00
Inkl. mva.

Oversikt

I kraft stoler vi på! LoveBotz Pro-Bang er sexmaskinen som er her for å oppfylle alle dine behov – med mulighet for både håndholdt moro eller feste på gulvet. Nyt denne støtende trooperen som kommer med 5 hastigheter og opptil 240 støt i minuttet, alene eller med din foretrukne madrass-partner.  

De fire avtakbare sugekoppene gjør at maskinen kan festes på en solid, flat overflate for håndfrie festligheter. Stønne-maskinen har kontroller på enheten samt en trådløs fjernkontroll, noe som gjør den perfekt for bruk både alene og med en partner. 

Endre vinkelen enkelt for å sikre at denne lystpistolen er rettet mot det magiske stedet som vil bli skjemt bort av 6,3 cm lange støt. Med de 5 støtehastighetene og en plugg for ubegrenset kraft, vil denne maskinen ikke slutte før du får det du ønsker.

En medfølgende 15 cm dildo får deg i gang, men moroa har bare så vidt begynt. Siden den kan brukes med et bredt utvalg av dildoer, kan du feste favoritten din og bytte den ut når du ønsker variasjon. Hold maskinen ryddig og ren ved å tørke av med en fuktig klut eller sexleketøysrens og vask dildoen separat.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful