TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
GOD PRIS
LoveBotz The Milker Pro Edition Sex Machine var 1

LoveBotz The Milker Pro Edition Sex Machine

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 2 745,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Len deg tilbake og nyt en tilfredsstillelse du aldri har opplevd før med The Milker Pro sexmaskin fra LoveBotz. Når du fester penis i den trange hylsen, vil de kraftige vibrasjonene få deg til å dirre.

Plugg inn maskinen, koble til tuben og skjem bort penis og den strukturerte hylsen med litt vannbasert glidemiddel. Gli inn og bruk stroppen for å skape en håndfri opplevelse ved å feste den rundt pungen. Sett inn bulletvibratoren i hylsen og koble til røret.

Slå på vibrasjonene med fjernkontrollen. Vri deretter bryteren på maskinen for å aktivere sugemodusene mot tuppen av penis. Bla gjennom de forskjellige innstillingene for å finne den perfekte matchen mens rillene og nuppene på hylsen gnir mot skaftet ditt.

Vask alle delene separat, rengjør hylsen med varmt vann og mild såpe og skyll røret. Du trenger en våt vaskeklut og litt sexleketøysrens for å rengjøre bullet og maskinen.

MerkeLoveBotzProdukt vekt (g)1572InkludertBulletvibrator, Fjernkontroll, Hylse, Maskin, Slanger, Amerikansk adapter, USB-laderStrømkilde1 x AAA (Ikke inkludert), US-plugg, USB-laderBrukstid (min)45Vibrasjonsmønster7Vibrasjonshastigher3PrimærmaterialeABS-plastFargeForskjellige fargerAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeRussisk, Tysk , Spansk, Nederlandsk, Engelsk, Italiensk, FranskSKU26358
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful