TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
SPAR 25%
LoveBotz Toolbox Lover Sexmaskin var 1

LoveBotz Toolbox Lover Sexmaskin

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 6 595,00kr 4 946,25
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
LoveBotz EZ Bend Dildo Attachment 19 cm
kr 689,00
Inkl. mva.

Oversikt

Er dere på jakt etter den perfekte sexmaskinen, som er like så kompakt som den er effektiv? Da er Toolbox Lover fra LoveBotz et absolutt must for dere.

Sexmaskinen gir dere uendelig med lekemuligheter, uansett om dere bruker den hjemme eller tar den med på farten i den praktiske og låsbare kofferten.

Toolbox Lover er et kinky bekjentskap til sexleker, både med og uten en partner. La henne nyte den naturtro dildo med riller og livaktige testikler, eller velg hvem som skal fornøyes av den pirrende analpluggen, samtidig som den separate multispeed-vibratoren kan tas i bruk. Vibratoren fungerer også som sexmaskinens fjernkontroll, i tillegg til at den gir ekstra stimuli.

Sexmaskinen kommer i en diskré oppbevaringskoffert med innebygget motor, og skal kun tilkobles nærmeste stikkontakt for å komme i gang. Adapter følger med, så maskinen også kan brukes i hele verden.

Hastigheten på det kraftige stempelet styres trinnløst via fjernkontrollen. Maskinen er dessuten også Vac-U-Lock kompatibel, og kan derfor brukes med alt deres favorittleketøy.

MerkeLoveBotzProdukt vekt (g)2500InkludertAnalplugg, Dildo, Fjernstyrt vibrator, Transformator, EU-adapter, NøklerFull lengde (cm)41Innførbar lengde (cm)17Diameter (cm)3.8Bredde (cm)17StrømkildeUS-pluggVibrasjonshastigherMultispeedPrimærmaterialeSilikonFargeSvartAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelskSKU16848
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful