Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
LoveBotz Toolbox Lover Sexmaskin var 1

Oversikt

Er dere på jakt etter den perfekte sexmaskinen, som er like så kompakt som den er effektiv? Da er Toolbox Lover fra LoveBotz et absolutt must for dere.

Sexmaskinen gir dere uendelig med lekemuligheter, uansett om dere bruker den hjemme eller tar den med på farten i den praktiske og låsbare kofferten.

Toolbox Lover er et kinky bekjentskap til sexleker, både med og uten en partner. La henne nyte den naturtro dildo med riller og livaktige testikler, eller velg hvem som skal fornøyes av den pirrende analpluggen, samtidig som den separate multispeed-vibratoren kan tas i bruk. Vibratoren fungerer også som sexmaskinens fjernkontroll, i tillegg til at den gir ekstra stimuli.

Sexmaskinen kommer i en diskré oppbevaringskoffert med innebygget motor, og skal kun tilkobles nærmeste stikkontakt for å komme i gang. Adapter følger med, så maskinen også kan brukes i hele verden.

Hastigheten på det kraftige stempelet styres trinnløst via fjernkontrollen. Maskinen er dessuten også Vac-U-Lock kompatibel, og kan derfor brukes med alt deres favorittleketøy.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

LoveBotz Toolbox Lover Sexmaskin

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful