TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Lovers Premium O-Balls Geishakuler var 1

Lovers Premium O-Balls Geishakuler

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Med Lovers Premium O-Balls Geishakuler vil du kunne få nytelse, oppnå en strammere og økt følsomhet i skjeden. Kulene kan også gi deg økt sexlyst! O-balls består av en snor med to geisha-kuler og én geisha-kule med snor, som du kan bruke alt etter hvor sterk bekkenbunn du har. Kulene har alle en diameter på 3,5 cm. Vi anbefaler at du starter med den single kulen og trener deg opp til å kunne bruke de to sammensatte kulene. Kulene føres inn i skjeden og brukes evt. mens du lager knipeøvelser.  Vaginakulene har en ekstra kule innvendig, som roterer når du beveger deg, slik at du får en mild massasje i skjeden. Derfor kan du også godt bruke kulene når du er aktiv, som gir ekstra effektiv trening. For at innføringen av kulene skal bli mest mulig behagelig, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel, som f.eks. Swede Woman. Hvis du er i tvil om hvordan du trener bekkenbunnen, så kan du lese vår "Guide til Trening av bekkenbunnen", på Sinful.no/blogg.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful