Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Lovers Premium O-Balls Geishakuler var 1

Oversikt

Med Lovers Premium O-Balls Geishakuler vil du kunne få nytelse, oppnå en strammere og økt følsomhet i skjeden. Kulene kan også gi deg økt sexlyst! O-balls består av en snor med to geisha-kuler og én geisha-kule med snor, som du kan bruke alt etter hvor sterk bekkenbunn du har. Kulene har alle en diameter på 3,5 cm. Vi anbefaler at du starter med den single kulen og trener deg opp til å kunne bruke de to sammensatte kulene. Kulene føres inn i skjeden og brukes evt. mens du lager knipeøvelser.  Vaginakulene har en ekstra kule innvendig, som roterer når du beveger deg, slik at du får en mild massasje i skjeden. Derfor kan du også godt bruke kulene når du er aktiv, som gir ekstra effektiv trening. For at innføringen av kulene skal bli mest mulig behagelig, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel, som f.eks. Swede Woman. Hvis du er i tvil om hvordan du trener bekkenbunnen, så kan du lese vår "Guide til Trening av bekkenbunnen", på Sinful.no/blogg.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Virkelig førsteklasses <3
Anonymous - 13. mar. 2024
For en opplevelse å bruke dette produktet. For det første er kvaliteten og materialet i toppklasse, prisen er veldig rimelig, brukervennligheten er upåklagelig - og de er fantastiske å bruke. Jeg personlig får mye ut av kulene inne i ballene som masserer skjedeveggen når jeg er aktiv. En ting er at det er trening, noe annet er at det er enormt stimulerende. Lysten blir større, kvinneligheten reaktiveres - det er fantastisk at det skal så lite til for å kjenne seg selv. En gave til alle kvinner.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Overraskende bra
Anonymous - 5. apr. 2017
Jeg har aldri trent bekkenbunnen min med baller før, og jeg visste at jeg sannsynligvis var på en dårlig måte. Jeg har brukt dette bekkenbunnssettet i to uker nå, og jeg merker allerede stor forskjell. I begynnelsen klarte jeg ikke å holde den ene ballen i oppreist stilling. Jeg har vært veldig seriøs med treningen, så jeg setter opp ballen hver morgen før jeg drar på jobb og lar den ligge i 1-2 timer. Allerede nå kan jeg sitte og gå rundt med ballen og holde den på plass, og det beste av alt er at jeg har fått sterkere og mer intense orgasmer. Jeg hadde ikke forventet en så merkbar forskjell. Så det er bare å sette i gang, det virker!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Lovers Premium O-Balls Geishakuler

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful