Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Lovers Premium Fjernstyrt Vibratoregg var 1

Oversikt

Dette fjernstyrte vibratoregget er en av verdens mest populære sexleketøy for par.   Før inn egget og la ham ta styringen over din nytelse med fjernkontrollen - enten i soverommet eller ute i offentligheten. Egget kan fjernstyres fra opptil 10 meteres avstand. Fjernkontrollen har en skjerm som viser hvilken vibrasjonsmodus han velger å stimulere deg med.   Smør egget med et glidemiddel, Sinful anbefaler et vannbasert glidemiddel, før bruk for en glatt innføring.   Vi anbefaler at du tar batteriene ut av egget og fjernkontrollen når de ikke brukes, for at batteriene skal holde lengere.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Superfrækt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Hadde kjøpt egget som en overraskelse til mannen min da vi skulle på ferie. Jeg satte opp egget og ga ham fjernkontrollen som "gave" under middagen. Han syntes det var veldig fristende at han kunne styre egget. Sluttresultatet ble to VELDIG fornøyde kunder ;-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Det vidunderlige egget
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg hadde kjøpt egget og dro hjem til en venninne og spurte om hun ville prøve egget, og hun sa ja. Etter kort tid var hun veldig kåt, og egget endte opp med å gi henne flere orgasmer :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Ikke overveldende entusiastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er et trådløst egg med ti vibrasjonsprogrammer. Jeg synes det er vanskelig å navigere i de ti ulike vibrasjonsprogrammene, man må gå gjennom alle ti for å komme tilbake til det første. Det er også veldig stort i forhold til hva jeg hadde forventet. Og vibrasjonene er ikke veldig sterke. Fjernkontrollen er vanskelig å slå av, og hvis du glemmer å ta ut batteriene fra både fjernkontrollen og egget, er de døde neste gang. Så alt i alt er det ikke gode poeng fra meg. Jeg gledet meg til et trådløst egg, og nå kommer det til å samle støv i stedet. Ingen orgasme her hos meg
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Ikke et godt kjøp - dessverre
Anonymous - 13. mar. 2024
Lydnivået i vibratoren er altfor høyt. Kan bare brukes hjemme. De forskjellige innstillingene hjelper ikke med følelsen for kjæresten min, så for oss er den bare brukbar som en dunevibrator, og der er støyen en turnoff sammenlignet med andre vibrerende leker.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Lovers Premium Fjernstyrt Vibratoregg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful