TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Lovetube Playpal Vibrerende Power Pussy var 1

Lovetube Playpal Vibrerende Power Pussy

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Lovetube Playpal Vibrerende Power Pussy er et lekkert onanitprodukt med vibrator for menn. Lovetube kan både gi deg en svært realistisk følelse og skjemme deg bort med deilige multispeed-vibrasjoner for ennå større nytelse. Den vaginaformede Lovetube Playpal Vibrerende Power Pussy har en pirrende struktur innvendig som stimulerer deg når du beveger den frem og tilbake. Du skrur enkelt på vibratoren og justerer vibrasjonsintensitetn ved å skru på vibratorens røde lokk. Når vibratoren er på fører du den inn i åpningen i enden av Lovetube Playpal Vibrerende Power Pussy. Det myke materialet som Lovetube er laget av blir glatt og deilig når du bruker det sammen med en glidekrem. Du velger selv hvilken type glidekrem du foretrekker, ettersom Lovetube kan brukes sammen med både vannbasert og silikonbasert glidekrem. Med ​Lovetube Playpal Vibrerende Power Pussy kan du selv justere hvor intenst vakuumtrykk du ønsker. Du kan justere dette ved å skru på lokket i bunnen. Når du er færdig med å bruke Lovetube kan du skru av lokket og vaske den med varmt vann og evt. en sexleketøysrens. Når sleevet er tørt (enten forsiktigt tørket med et håndkle eller lufttørket) kan du med fordel pudre ​Lovetube Playpal Power Pussy med litt Fleshligh-pulver for å bevare den myke og glatte overflaten. Merk: Lovetube Playpal Vibrerende Power Pussy krever 1 stk AA-batteri som selges separat.
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful