TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Loving Joy Jessica Rabbit MK2 Pearl Diver-vibrator var 1

Loving Joy Jessica Rabbit MK2 Pearl Diver-vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Denne lekre rosa rabbit vibratoren har alle de klassiske fordelene til en rabbit vibrator. Derimot skiller én ting seg ut. Det unike med denne er at de indre perlene ikke er plassert i rader, men heller helt tilfeldig, hvilket gir deg en annerledes stimuli.   Den roterende dildoen, med dens indre perler og kaninører, gir deg maksimal stimuli - både klitoral og penetrerende.   Kaninørene og dildoen kan, respektivt, vibrere på 6 ulike måter. Velg selv om du ønsker at kaninørene og dildoen skal vibrere hver for seg eller samtidig.   Bruk begge hender for å gi dildoen en mer buet fasong for å kunne stimulere G-punktet ditt.   For optimal nytelse anbefaler vi deg å bruke et vannbasert glidemiddel sammen med rabbit vibratoren.   Bruk gjerne Pearl Diver i dusjen. Den er vanntett!   Vibratoren bruker 4 x AA batterier (ikke inkludert).   Når du kjøper Loving Joy Jessica MK2 Pearl Diver, vil vi også anbefale deg å bestille:   - Loving Joy vibratorglid.   - Vibratorrens.   - 4 x AA batterier.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful