Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Loving Joy Jessica Rabbit MK2 Pearl Diver-vibrator var 1

Loving Joy Jessica Rabbit MK2 Pearl Diver-vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Denne lekre rosa rabbit vibratoren har alle de klassiske fordelene til en rabbit vibrator. Derimot skiller én ting seg ut. Det unike med denne er at de indre perlene ikke er plassert i rader, men heller helt tilfeldig, hvilket gir deg en annerledes stimuli.   Den roterende dildoen, med dens indre perler og kaninører, gir deg maksimal stimuli - både klitoral og penetrerende.   Kaninørene og dildoen kan, respektivt, vibrere på 6 ulike måter. Velg selv om du ønsker at kaninørene og dildoen skal vibrere hver for seg eller samtidig.   Bruk begge hender for å gi dildoen en mer buet fasong for å kunne stimulere G-punktet ditt.   For optimal nytelse anbefaler vi deg å bruke et vannbasert glidemiddel sammen med rabbit vibratoren.   Bruk gjerne Pearl Diver i dusjen. Den er vanntett!   Vibratoren bruker 4 x AA batterier (ikke inkludert).   Når du kjøper Loving Joy Jessica MK2 Pearl Diver, vil vi også anbefale deg å bestille:   - Loving Joy vibratorglid.   - Vibratorrens.   - 4 x AA batterier.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Garantert orgasme
Anonymous - 13. mar. 2024
Hvis dette er din første dildo, vil du ikke angre, den er av god kvalitet og ikke for "stor", noe som betyr at den er enkel å håndtere, både alene og sammen med partneren din. Det er 100% orgasmegaranti, både hvis du liker klitoris- eller vaginalorgasme, eller begge deler som meg. Veldig full kraft, men lyden er middels høy, men ikke forstyrrende for sexleket....
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Gud
Anonymous - 11. may. 2012
Jeg innrømmer at jeg ikke har prøvd den alene. Jeg har nettopp kjøpt nr. 2, så jeg har en liggende her hjemme. Den første har jeg sammen med kjæresten min. Det er ikke så lett når han skal betjene den. Det finnes mange varianter, så det er vanskelig å finne den som virkelig beveger seg. Men når den fungerer, er det en orgasme som virkelig er noe for seg selv. Jeg er fornøyd med den og kan absolutt anbefale den. Det er bare én ting. Og det er at den bråker. Jeg hadde den med meg på hotellet og syntes det var litt flaut hvis noen hørte den, men samtidig kunne vi le litt av det. Men det tar litt av gleden, så man blir litt distrahert.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Hjelp til en god sexlyst
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjæresten min og jeg sto litt i stampe når det gjaldt sexlivet vårt. Sexlivet vårt. Men jeg må innrømme at det fikk et løft da vi kjøpte en Jessica Pearl Driver. Den har nå blitt en fast del av sexlivet vårt. Både kjæresten min og jeg får de kraftigste orgasmer/utløsninger ved hjelp av denne fantastiske vibratoren. Vi bruker den til og med i dusjen, siden den er vanntett, så ja, vi dusjer ofte sammen. De mange innstillingene gjør at vi alltid kan finne den vibrasjonen som passer til situasjonen og følsomheten, og man kan justere den roterende dildoen ved å bøye den slik at den roterer med store svingninger, noe som gjør at kjæresten min får de våteste orgasmene, da den virkelig gjør jobben sin godt rundt G-punktet... smiler frekt. Det beste kjøpet vi har gjort på lenge, anbefales på det varmeste.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful