Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra var 1

Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Jessica Ultimate Xxtra er for deg som elsker intense orgasmer. Den er en ekstra stimulerende rabbitvibrator, som er kjent fra den populære Tv-serien Sex og Singelliv.   Rabbit vibratoren består av to indre rader med roterende perler som stimulerer deg på innsiden sammen med den roterende dildoen. I tillegg vil kaninørene vibrere intenst rundt klitorisen din. Som en liten bonus er en liten bullet vibrator for ekstra intern stimuli, som vibrerer synkront med kaninørene og kan vibrere på hele 6 forskjellige måter.   Med denne rabbitvbratoren kan du også stimulere G-punktet ditt. Bruk begge hender for å gi dildoen en mer buet fasong før du starter rotasjonene. Når rotasjonene starter vil den rotere på et større område og dermed stimulere G-punktet ditt. Rabbitbiratoren er laget i et mykt materiale, som føles ekstra deilig hvis du også bruker et vannbasert glidemiddel.   Jessica Ultimate Extra rengjøres lett ved å skylle gummi-delen under kranen. TESTVINNER: Jessica Ultimate Xxtra har blitt kåret til den beste rabbitvibratoren på den danske nettavisen Ekstrabladet.dk.   Merk: Jessica Ultimate Xxtra bruker 4 x AA batterier som selges separat.  

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fungerer ikke som fremstilt
Jenny - 8. dec. 2021
Fungerer ikke som forventet. Den ble framstilt som så ekstremt bra, men får ikke orgasme av den, den bråker helt ekstremt, og er ikke sterk i vibrasjonene. Dumt og skrive masse lovord om et produkt som er så tamt. Jeg har allerede en og var ute etter en bedre, og denne var ikke bedre.
Ummmmmmmmmm..
Rikke - 28. may. 2018
"Ooooh, med denne rabbitvibratoren flyr du rett inn i himmelen... Dens roterende hode og vibrasjonene gjør at den bringer deg i 7. himmel på null tid. Klitorisvibratoren er helt spesiell vill og veldig deilig.. Alt i alt en super god vibrator... Kan varmt anbefales"
Juuuhuuu.
Den glade - 28. may. 2018
"Kaninen er blitt mitt kjæreste eie. Jeg trodde ikke det kunne være mulig å komme hver gang. Den er så sikker som et amen i kirken. Jeg har blitt fullstendig avhengig av denne kaninen."
Den fungerer
Mette - 28. may. 2018
"Den er svært god og gjør det riktige for meg, men hvis den kunne vært mer lydløs, ville den vært 100% perfekt. Synes den bråker litt for mye når den dreier rundt i toppen."
Wow!
Joanne - 28. may. 2018
"Imponert! kommer nok ikke til å bruke mine andre sexleketøy fremover, for med denne får jeg alt i én! Den har noe for enhver smak: ulike vibrasjoner, tilpasse hodet til eget g-punkt og en perfekt størrelse! Vil klart anbefale den her rabbit til alle - dere vil ikke angre!"
Endenlig en som funker helt fantastisk!
Majse - 28. may. 2018
"Har man vanskeligheter med å få orgasme, så er the rabbit den beste man kan ha i nærheten! Stimulerer alle de riktige stedene, så det er en fryd. Kan kun si: prøv den! :) "
Deilig!
Louise - 28. may. 2018
"Denne er virkelig deilig! Den er av god kvalitet, og den vibrerende bullet'en passer godt sammen med kaninørene. Det er også mange forskjellige varianter å kombinere vibrasjonene. Synes personlig den er litt for bred nederst ved bullet'en, noe som kan være litt begrensende, men som også til tider kan være en god ting - hvis det skal være litt ekstra frekt. Den kan vibrere virkelig kraftig, og derfor garanterer en orgasme nesten hver gang. Den er også veldig flott å se på og stilfull ;)"
Bør eies av alle kvinner!
S.A. - 28. may. 2018
"6 rotasjonshastigheter, 6 forskjellige vibrasjoner. Kaninører, bulletvibrator og formbar g-punktsvibrator. Den gir de mest intense klitoris- og g-punktsorgasmer. Man kan enkelt kommer hver gang. Denne kaninen er helt klart en kvinnes beste venn!"
meget effektfull
MP - 28. may. 2018
"Meget effektfull og deilig. Har en god størrelse som er svært passende, og materaiel føles godt og behagelig. Den bråker en smule, men ikke for mye - enkel å bruke."
Overraskende god
Lone - 28. may. 2018
"Pent overrasket over denne dingsen. Utrolig kraftige vibrasjoner og gav en morsom opplevelse sammen med min kjæreste. Hadde egentlig ikke forventet så mye til den prisen, men synes den var virkelig god i forhold til mange andre, lignende produkter. Den kan klart anbefales... Løp og kjøp."

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful