Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Loving Joy Oppladbar Power Bulletvibrator var 1

Loving Joy Oppladbar Power Bulletvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Drømmer du om å nyte særdeles effektiv klitorisstimuli når som helst? Så er denne deilige Power Bullet fra Loving Joy det helt riktige valget. 

La deg ikke lure av det klassiske bullet-design, for bak det gjemmer det på en ny teknologisk innovasjon som vil gi deg vibrasjoner langt utover hva du normalt ville forvente av en tradisjonell bulletvibrator. Power Bulletvibratoren er bestemt et kraftfullt bekjentskap! 

Du får hele 20 milde, rumlende og buldrende vibrasjoner med Power Bullet, alle perfekte til deilig klitorisstimuli, eller for å pirre din partner med under forspillet.

Den lille bulleten kommer med en praktisk magnetisk USB-dockinglader, slik at den alltid vil være klar for en ny omgang. Power Bullet er dessuten vanntett, slik at du kan ta den med på badeværelset for frekke fornøyelser der. 

Kjent fra "Good Housekeeping"-magasinet sin årlige vibratoranmeldelse, hvor den i 2017 inntok en flott førsteplass. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig bra
K - 2. jan. 2022
Kraftig og effektiv. Full valuta for pengene
Mye moro
Kul - 18. may. 2021
Denne vibratoren er et veldig godt kjųp. Den er kraftig uten å bråke mye. Enkel å håndtere, lett å rengjųre. Jeg har ikke hatt noen problemer med laderen, alt har fungert bra
0
Gode vibrasjoner, ekstremt dårlig lader
Meh - 22. mar. 2021
Det er en veldig god og kraftig vibrator. Som ville helt klart ha potensial til å bli min nye favorittbullet hvis det ikke var for én ting: laderen .. På en god dag er laderen bare irriterende, klųnete, og lyser opp halve rommet mitt, som hadde vęrt ok. Men stort sett må jeg bruke 5 minutter bare for å få den til å lade, og det gjųr at jeg ikke bruker den.
0
Veldig kraftig
Sade - 24. apr. 2020
Jeg har prųvd mange vibratorer og denne er nok min favoritt. Eneste ulempen er at den kan vęre vanskelig å lade! Den må treffe på en bestemt måte fųr den lader; heldigvis lyser den rųdt under lading slik at du vet at den er riktig satt på. Anbefaler denne 5/5 på det sterkeste
0
Beste bulletvibrator jeg har prųvd!
Bunny: - 7. apr. 2020
Denne bulletvibratoren er uten sammenligning den BESTE bulletvibratoren jeg har prųvd. Jeg har prųvd en 3-4 stk i tillegg til denne som lå både over og under Loving Joy prismessig. Denne slår ALLE de andre. Fųrst og fremst er den utrolig fin med 20 forskjellige vibrasjoner så det er noe for enhver smak. I tillegg er det en skikkelig kraftig vibrator som jeg virkelig har savnet når jeg har prųvd alle andre. I tillegg er både design og materiale topp og stilen er også enkel og stilig som også er et pluss! Videre er den også bra for par, da en/flere partner(e) også lett kan bruke den. Jeg vil imidlertid ikke anbefale denne hvis du ikke liker en kraftig vibrator, da denne virkelig er kraftig. Så hvis man er litt ekstra fųlsom vil jeg ikke anbefale denne vibratoren. Alt i alt: Ikke den beste vibratoren jeg har prųvd.
0
Beste kjųp.
Ella - 2. jan. 2020
Denne lille klitoris er min beste venn, og har vęrt det siden jeg kjųpte den. Den lager litt stųy, men du kan enkelt leve med det. Vibrasjonene er kraftige, og du må bare venne deg til den. Når du har gjort det, er dette din beste venn. Garantert orgasme
0
Slår kjæresten ned
Anonymous - 9. jul. 2019
Kjøpte denne til kjæresten min, slik at vi hadde en liten hendig vibrator for når vi går på de små frekke turene med henne i bare kjole og bunnløse strømpebukser og vil leke litt ... Den er veldig kraftig og hun måtte venne seg til den ... Den får henne til å komme nesten for fort, sier hun ... Virkelig god kvalitet og enkel å bruke ... Med de 20 forskjellige vibrasjonene er det noe for enhver smak ... Vi angrer definitivt ikke på kjøpet ...
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful