Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Loving Joy Silicone Selection Dildo 15 cm var 1

Loving Joy Silicone Selection Dildo 15 cm

3 FOR 600,-
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 269,00kr 228,65
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Hvis du er på jakt etter den perfekte dildoen til ny lek på soverommet, så er den 15 cm lange Silicone Selection Dildoen fra Loving Joy som skapt for deg. 

Perfekt nybegynnerdildo fremstilt i ftalatfritt silikon. Fleksibel og behagelig, uten å gå på kompromiss med den viktige og tilfredsstillende fastheten innvendig. 

Overkommelig størrelse, men med et markert penishode og deilig krumning, som vil treffe ditt G-punkt eller prostata perfekt når du leker selv eller sammen med en partner. 

Den effektive sugekoppbasen gir deg mulighet for håndfri hygge, i likhet med at den gjør det enkelt å sette dildoen fast i et seletøy til en runde strap-on sex eller pegging. 

MerkeLoving Joy
Produkt vekt (g)138
Full lengde (cm)15
Innførbar lengde (cm)14
Diameter (cm)4.2
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU18912
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Den treffer de rette punktene og glir lett
Kine - 22. oct. 2021
Dette produktet er helt fenomenal, kan brukes i sele eller for seg selv! Trodde størrelsen kom til å være for liten, men lengden kan jeg ikke klage på, treffer fint de rette punktene. Sugekoppen fester seg utrolig fint på rette flater og er enkel å få av. Prøvde å bruke den i dusjen, men har du lite kabinet så er dette ingen enkel ting om du ikke fester den på bunden 10/10 would recommend!!
God grower
Rasmus - 6. oct. 2020
Fin, glatt og behagelig dildo. Den glir lett inn og det litt stųrre hodet treffer akkurat der det skal. Fin dildo for både ham og henne. De myke kurvene gir litt når de glir inn og ut, i begge hullene.
0
Flott og god.
Allan H - 21. aug. 2019
Nydelig og glatt dildo med fine bulker som stimulerer godt. God avrunding gjųr den lett å treffe. Overflaten fųles glatt og med god hardhet slik at du vet hvor du har den. Lengden er fin og dildoens integrerte sugekopp sitter godt fast.
0
Positivt overrasket
N - 8. apr. 2021
Jeg kjųpte en ekstra dildo for den fųrste strap-on, og dette var et flott kjųp. Treff akkurat de riktige punktene og formen er tilfredsstillende.
0
Godt design
- - 28. nov. 2020
Jeg forventet at produktet skulle vęre litt tykkere, materialet var mye hardere enn jeg trodde. Sugekoppen så ut til å holde seg godt festet, men rett etter noen bevegelser lųsnet sexleketųyet, kanskje det er et teknisk problem. Imidlertid gir jeg designet 10+
0
God
Jon - 27. jan. 2021
Bra, treffer riktig punkt, fin, koselig, stor nok som plugg eller dildo. Svinger lett til tross for sugekopp. Spennende å bruke som par i sele men er da litt kort. Over gjennomsnittet for pegging, men det hadde vęrt fint om den var litt lengre.
0
Utmerket form og størrelse
Anonymous - 11. mar. 2020
Etter å ha prøvd en del prostatavibratorer og dildoer, har denne den helt riktige utformingen for å treffe de mest behagelige stedene og den riktige størrelsen for en fin følelse av fylde uten å kreve for mye tidligere erfaring med anal lek. Materialet gjør også at dildoen føles behagelig og vil være i bruk permanent.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
God design
Anonymous - 1. nov. 2020
Materialet er av høy kvalitet og behagelig å ta på. Utformingen egner seg godt til stimulering av området foran/underlivet. For mannlig penetrering med strap ons fungerer designen i stillinger der dildoen ikke trenger særlig dypt inn.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
En fantastisk didlo!
Anonymous - 5. aug. 2020
Dette er den første dildoen jeg noensinne har kjøpt, og produktet fanget blikket mitt på grunn av designen. Den stimulerer på alle de riktige stedene, og jeg synes den er akkurat passe stor for en vanlig dildo. Det er ingen ulemper med produktet etter min mening!
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful