Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Magic Flesh Strap-on var 1

Oversikt

Drømmer du og din partner om å utforske det pirrende universet av strap-on, og oppleve nye former for nytelse? Da er Magic Flesh Strap-on et godt valg for dere.

Dildoen har et realistisk utseende, er myk og elastisk, som gjør den enkel å føre inn både vaginalt og analt. Settet kan både brukes til kvinne/kvinne og kvinne/mann-lek.

Seletøyet er mykt og behagelig å ha på. Størrelsen kan justeres ved hjelp av trykknapper, så det vil passe til en hofteomkrets på opp til 86 cm.

Magic Flesh Strap-on dildoen er fri for ftalater. Den er 17,5 cm lang, hvor 15 cm kan føres inn, og har en diameter på 3,8 cm. Seletøyet er produsert i syntetisk lær og nylon.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Føltes veldig billig
Schlink - 5. sep. 2022
Med unntak av en del hull og rifter (hvor jeg er redd det kan samle seg bakterier, var dildoen helt grei mtp materiale. Selen som kommer med er ikke veldig god. Litt vanskelig å finne ut av (bruksanvisning fulgte ikke med). Den føltes også veldig billig. Har ikke noe erfaring med strap-ons fra før så det er kanskje det man får til den prisen, men jeg ville undersøkt litt mer om man er på utkikk etter en strap-on
dildoen er kul
katja - 22. sep. 2019
Dildoen er veldig myk og har en god stųrrelse, men den sitter ikke så godt i selen, og selve selen er heller ikke helt topp.. Vil absolutt anbefale at du bare bruker 100-200 kr mer på noe som er litt bedre ^^
0
Supermyk og fleksibel.
Buller - 3. apr. 2017
Et behagelig, mykt hjelpemiddel som ikke irriterer kvinnen når den settes inn.
0
God, men dum sele.
Malle - 19. aug. 2014
Jeg og samboeren min var litt irritert over at den ikke satt i det hele tatt. Selen var for liten for henne og for stor for meg... dette gjorde at vi ikke hadde full kontroll på dildoen da den ikke satt godt nok... Det tok en god stund fųr vi fant ut hvordan vi skulle få det på, det var ikke lett å ųve... Men ellers er det et godt produkt for nybegynnere som oss, det krever bare at du er litt forsiktig da det kan vęre vanskelig å kontrollere.
0
Welder's dream
Jahas - 27. jan. 2019
Min ektefelle og jeg bestemte oss for å ta et steg inn i det ukjente. Siden ingen av oss visste om ideen ville vęre tiltalende, bestemte vi oss for å starte eksperimentet med det billigst mulige produktet. Det er ikke noe annet problem med produktet, men selve fallosmaterialet sveiser til huden umiddelbart og forårsaker alle slags fųlelser mens den beveger seg, bortsett fra en behagelig en. Ja, og det var nųdvendig å bruke glidemiddel og olje, så lakenene måtte vaskes etterpå. Vi prųvde begge produktet, og resultatet ble det samme.
0
OK
flatan - 17. aug. 2018
Veldig lite fleksibel og selen er altfor liten, både for meg og kjęresten min som er rundt stųrrelse 36-38 i midjen. Imidlertid er dildoene veldig fine, perfekt materiale og mykhet og gir deg en herlig fųlelse. Kan anbefale deg å kjųpe en universalsele i stedet da selen som fulgte med var av veldig dårlig kvalitet.
0

Magic Flesh Strap-on

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful