TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Magic Motion Dante Penisring var 1

Magic Motion Dante Penisring

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Med Magic Motion Dante kan du oppleve en ny og revolusjonerende penisring, som stimulerer både deg og din partner under samleie, så dere oppnår intense orgasmer og et enda bedre sexliv.

Penisringen gir deg en kraftigere og langvarig ereksjon, samtidig med at din partner får nyte ytre stimuli av klitoris under samleie. Den kraftfulle Magic Cell Series vibrator har også en bluetooth-funksjon, så du (eller din partner) kan styre vibrasjonene i appen Magic Motion, som kan lastes ned gratis til din smarttelefon.

App’en kan også måle varigheten av deres samleie eller la din partners stemme styre intensiteten av vibrasjonene, så jo høyere han/hun stønner, jo kraftigere blir vibrasjonene. Du kan også velge mellom forhåndsinnstilte via en knapp på penisringen.

Magic Motion Dante er laget i medisinsk silikon. Den har en innvendig diameter på 3 cm, men kan strekkes så den vil passe de fleste størrelser. Penisringen er vanntett og kan opplades med den magnetiske USB-kabelen som følger med. Magic Motion Appen kan lastes ned gratis til både iOS og Android.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful