Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Magic Motion Dante Penisring var 1

Oversikt

Med Magic Motion Dante kan du oppleve en ny og revolusjonerende penisring, som stimulerer både deg og din partner under samleie, så dere oppnår intense orgasmer og et enda bedre sexliv.

Penisringen gir deg en kraftigere og langvarig ereksjon, samtidig med at din partner får nyte ytre stimuli av klitoris under samleie. Den kraftfulle Magic Cell Series vibrator har også en bluetooth-funksjon, så du (eller din partner) kan styre vibrasjonene i appen Magic Motion, som kan lastes ned gratis til din smarttelefon.

App’en kan også måle varigheten av deres samleie eller la din partners stemme styre intensiteten av vibrasjonene, så jo høyere han/hun stønner, jo kraftigere blir vibrasjonene. Du kan også velge mellom forhåndsinnstilte via en knapp på penisringen.

Magic Motion Dante er laget i medisinsk silikon. Den har en innvendig diameter på 3 cm, men kan strekkes så den vil passe de fleste størrelser. Penisringen er vanntett og kan opplades med den magnetiske USB-kabelen som følger med. Magic Motion Appen kan lastes ned gratis til både iOS og Android.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lite positivt
123 - 16. jan. 2022
Selve ringen er god (stram, men bra). Vibrasjonene er ekstremt svake og gir ingenting for meg eller partner.
Helt rå!
Jon - 2. nov. 2020
For en leke! Både jeg og dama elsker denne ringen. Det er spesielt gøy med fjernkontrollen, som jeg gir til dama så hun har kontrollen. Tok den med ut på byen en gang, da måtte vi forte oss hjem
Ser ikke ut til å fungere
Anonymous - 13. mar. 2024
Dårlig
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Magic Motion Dante Penisring

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful