Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Magic Motion Eidolon App-Styrt Vibrator var 1

Oversikt

Ta kontrollen over din partners orgasmer hjemmefra, eller nyt frekk offentlig lek med den app-styrte Eidolon par vibrator fra Magic Motion.

Eidolon styres enkelt via smartelefonen eller tableten din med Magic Motion App'en, som er kompitabel med både Android og iOS. Appen er gratis.

Velg selv om den dobbelte vibratoren skal stimulere G-punktet, klitorisen eller begge to samtidig. Skift mellom de mange vibrasjonsmønstrene eller konstruer deres egen i app'en. Nærmest uendelig med lekemuligheter. Kan dessuten vibrere i takt til yndlingsmusikken deres eller til en frekk historie.

Det myke silikonet gjør Eidolon enkel å føre inn og behagelig å bære. Dermed også godt egnet til lengre tids lek i det offentlige rom, og den kan settes inn før dere tar dere en bytur. Den lydsvake vibratormotoren sikrer at den frekke hemmeligheten deres ikke avsløres.

Oppladbar via USB-kabel.

MerkeMagic Motion
Produkt vekt (g)45
InkludertOppbevaringspose
Full lengde (cm)18
Innførbar lengde (cm)10
Diameter (cm)2.4
Omkrets (cm)7.6
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)240
Vibrasjonshastigher7
PrimærmaterialeSilikon
FargeRosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeJapansk, Tysk , Engelsk, Russisk, Kinesisk, Fransk
SKU15959
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ubrukelig søppel!
Kenneth - 19. jun. 2019
Denne er bare søppel! Har prøvd den flere ganger med flere telefoner tilkoblet. Den bare plutselig stopper opp eller så kobler den seg fra. Kobler til igjen og det samme skjer gang på gang! Prøvde med en annen telefon i tilfelle det kunne være telefonen som var årsaken men det ga samme resultat. Denne er derfor helt ubrukelig. Anbefaler å IKKE kjøpe denne
utmerket
Sjasse - 22. aug. 2020
Veldig bra; den eneste ulempen tror jeg er at appen ikke fungerer så bra med den
0
Godt tilfredsstillende
Nybegynner - 17. mar. 2020
Ikke så stille som jeg håpet dessverre og du må ha mobilen/nettbrettet med appen på veldig nęrme ellers mister den forbindelsen. Så den kan for eksempel ikke brukes ute. Men den er herlig stimulerende og ellers enkel å bruke
0
Herlig
Meg - 26. apr. 2019
Fin og enkel å bruke, men når det kommer til å bruke den via appen er det vanskelig da forbindelsen er elendig... Jeg kan ikke bruke den med mindre jeg har mobilen rett ved siden av. Ellers brytes forbindelsen
0
Dårlig tilkobling
Anno - 26. dec. 2018
Dessverre levde ikke produktet opp til forventningene våre da den sluttet å fungere og vi ble tvunget til å "koble til på nytt" via bluetooth omtrent hvert annet minutt. Vibrasjonene var gode men dessverre ikke på rett plass da delen med ųrene (som skal stimulere klitoris) ikke kunne justeres eller på noen måte tilpasses. Vi deaktiverte denne delen og brukte kun g-punktstimulatoren og den fungerte bra og ga fra seg fantastiske vibrasjoner. Ellers fin design og god kvalitet på materialet.
0
"Eikka"
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg fikk dette som en overraskelse til min bedre halvdel. Pakken som ankom, avslørte et leketøy akkurat som beskrevet i produktbeskrivelsen. Da jeg først ble kjent med den og prøvde appen, var jeg litt spent på hva partneren min ville synes om den, og jeg var nysgjerrig på reaksjonen hans. Partneren min ble litt overrasket over at det virkelig hadde kommet "Eikka" anskaffet (ja, dette fikk oss fra begynnelsen til kallenavnet hans "Eikka"), og så vel som da jeg i utgangspunktet ble underholdt av alle programalternativene for Eikka-styring / kontroll, men med interesse forble han også å vente på de første eksperimentene. Jeg hørte at det var akkurat riktig størrelse for ham, ikke for stor og ikke for liten. Lyden av vibrasjonene når leketøyet er i fitta er høy nok til at det kanskje ikke er tilrådelig å bruke den på offentlige steder eller i det minste på veldig stille steder der folk er i nærheten. På litt mer støyende steder er det ikke noe problem, eller hvis det ikke er folk i nærheten. Men hver sin stil, for noen er det kanskje bare mer spennende å ta en bevisst risiko for å bli fanget. For oss er dette ikke noe problem, selv om Eikka kanskje er litt høylytt, fordi vi ikke har tenkt å bruke Eikka på offentlige steder, men bare når vi er alene og i fred. De eneste små minusene jeg kanskje kan nevne når det gjelder styringsprogramvaren: For det første kunne reaksjonen på eksterne lyder trenge en følsomhetsjustering, en liten hoste får allerede vibrasjonen til å være på maksimum et øyeblikk, og også volumet av normal tale får Eika til å vibrere på omtrent 50% av maksimum. Som et annet lite minus merket vi oss at forbindelsen mellom programmet og Eika av og til brøt sammen: Når du for eksempel prøvde å justere vibrasjonsnivået i programmet til 80 %-->0 %, tok det et øyeblikk (ca. 5-20 sekunder) før Eika reagerte og fortsatte å vibrere med den forrige intensiteten/nivået. Men til tross for de små manglene, likte partneren min den spesielt godt. Orgasmen ble sagt å være annerledes enn for eksempel oralsex eller håndsmekking, og veldig intens. Så vidt jeg kunne se, var det også veldig vakkert å se på når elskeren min kom kraftig. Det kan komme endringer/forbedringer i disse hvis og når denne styringsprogramvaren oppdateres og forbedres. Jeg håper det, for spesielt den vibrasjonen som reagerer på eksterne lyder, i det minste etter vår mening, kunne virkelig trenge en følsomhetsjustering. Ellers hadde den fått full 5/5, men volumet på vibrasjonene kan faktisk være en dårlig side for noen, men alle har sine egne preferanser, og en annen ting som trekker ned karakteren litt, er at tilkoblingen av og til hakker.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Virkelig skuffet...
Anonymous - 13. mar. 2024
En venn snakket veldig bra om dette så lagt inn en bestilling. Til å begynne med er det veldig høyt, så det er ikke et alternativ å bruke det utendørs ... så til selve appen, hvis du ikke lærer vibratoren ekstremt, kobles den fra. Ellers lett å koble til og bruke, men kort rekkevidde ... Får en veldig lav vurdering da den ikke levde opp til forventningene ...
Maskinoversettelse fra sinful.se
Vær så god
Anonymous - 9. jul. 2017
Jeg tror produktet ikke oppfyller forventningene mine som jeg antok for prisen på produktet. Det er ikke en wow-opplevelse. Vibrasjonene er for svake til å oppnå orgasme. Kanskje dette produktet kan brukes til forspill for par. Vibrasjoner er hørbare, så det kan ikke brukes på et offentlig sted. Mest skuffet over appen, vanskelig å forstå og produktet er sensitivt og slår seg av hvis mobiltelefonen løftes osv.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Bedre enn før
Anonymous - 2. aug. 2022
Jeg synes produktet hjelper til med å stimulere mer og det er fint at det sitter på egen hånd, men jeg synes ikke det treffer klitoris veldig bra, men det er også vanskelig å forme det til alle, jeg synes det er vanskelig å vite når det er ladet, men det gir meg en bedre opplevelse
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Magic Motion Eidolon App-Styrt Vibrator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 879,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful