TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Magic Motion Smart Mini Vibe App-styrt Trådløst Vibratoregg var 1

Magic Motion Smart Mini Vibe App-styrt Trådløst Vibratoregg

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Magic Motion Smart Mini Vibe er et nytt og spennende vibratoregg som kan styres via en smartphone. Egget er perfekt til frekke parleker og kan brukes uansett om dere er sammen eller om dere for eksempel er i hvert deres land. For å fjernstyre Magic Motion Smart Mini Vibe, må dere hente Magic Motions app. Last ned appen til Android og iPhone her>> Appen gir dere en haug forskjellige måter å styre vibratoregget på, så dere har full frihet til å leke akkurat som dere vil. Music player-funksjonen gir dere deilige vibrasjoner som følger rytmen på yndlingssangene deres. Musikkspilleren kan blant annet synkroniseres med en iTunes-konto. Stemmekontrollsfunksjonen gjør det mulig å styre vibrasjonene med stemmen via programmer som Skype og Whatsapp. Motion Sensor-funksjonen får egget til å vibrere etter hvor hardt telefonen blir ristet. Scenes-funksjonen gir dere mulighet for å velge mellom 9 forhåndsinnstilte vibreringsmønstre. Når et program er på, vises vibreringsmønsteret på skjermen. Spillfunksjonen gjør det mulig å styre Magic Motion Smart Mini Vibe via små spill der man for eksempel skal slå på tromme. Intensiteten varierer ut fra hvilken tromme, man slår på. Custom Control-funksjonen gir dere mulighet for å skape en helt unik vibrasjon ved hjelp av en rekke små slidere du kan dra mot høyre eller venstre alt ettersom du vil skru opp eller ned for intensiteten. Manual er et manuelt program der dere kan skru opp og ned for vibreringen med en simpel knapp. Sist, men ikke minst gir Magic Motion Smart Mini Vibe deg også et Kegel Training-program som hjelper deg med å trene bekkenbunnen. Magic Motion Smart Mini Vibe er oppladbar og 100% vanntett, så den også kan nytes i dusjen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skuffende
Jeg fikk koblet denne greit med min iPhone, men da den skulle føres inn i vagina kuttet all kontakt med telefonen. Dette skjedde flere ganger. Kundeservice ble ... Les mer
Håpefull - 29. jan. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful