Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Magic Motion Smart Mini Vibe App-styrt Trådløst Vibratoregg var 1

Oversikt

Magic Motion Smart Mini Vibe er et nytt og spennende vibratoregg som kan styres via en smartphone. Egget er perfekt til frekke parleker og kan brukes uansett om dere er sammen eller om dere for eksempel er i hvert deres land. For å fjernstyre Magic Motion Smart Mini Vibe, må dere hente Magic Motions app. Last ned appen til Android og iPhone her>> Appen gir dere en haug forskjellige måter å styre vibratoregget på, så dere har full frihet til å leke akkurat som dere vil. Music player-funksjonen gir dere deilige vibrasjoner som følger rytmen på yndlingssangene deres. Musikkspilleren kan blant annet synkroniseres med en iTunes-konto. Stemmekontrollsfunksjonen gjør det mulig å styre vibrasjonene med stemmen via programmer som Skype og Whatsapp. Motion Sensor-funksjonen får egget til å vibrere etter hvor hardt telefonen blir ristet. Scenes-funksjonen gir dere mulighet for å velge mellom 9 forhåndsinnstilte vibreringsmønstre. Når et program er på, vises vibreringsmønsteret på skjermen. Spillfunksjonen gjør det mulig å styre Magic Motion Smart Mini Vibe via små spill der man for eksempel skal slå på tromme. Intensiteten varierer ut fra hvilken tromme, man slår på. Custom Control-funksjonen gir dere mulighet for å skape en helt unik vibrasjon ved hjelp av en rekke små slidere du kan dra mot høyre eller venstre alt ettersom du vil skru opp eller ned for intensiteten. Manual er et manuelt program der dere kan skru opp og ned for vibreringen med en simpel knapp. Sist, men ikke minst gir Magic Motion Smart Mini Vibe deg også et Kegel Training-program som hjelper deg med å trene bekkenbunnen. Magic Motion Smart Mini Vibe er oppladbar og 100% vanntett, så den også kan nytes i dusjen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skuffende
Håpefull - 29. jan. 2020
Jeg fikk koblet denne greit med min iPhone, men da den skulle føres inn i vagina kuttet all kontakt med telefonen. Dette skjedde flere ganger. Kundeservice ble kontaktet og jeg fikk tilsendt en ny, samme skjedde igjen. Veldig skuffende at den ikke fungerer når den er inne i vagina, kun utenfor. Mulig signalene forstyrres av kobberspiralen min? Dårlig produkt synes jeg, men 5 stjerner til kundeservice! =)
Beste orgasmen på lenge
Anonymous - 2. oct. 2019
Bruk dette som en vibrator, og det er veldig bra! Gir gode orgasmer og er stille, men kraftig, men vanskelig å dele med kjæresten min hver gang for at han skal kontrollere ...
Maskinoversettelse fra sinful.se
Bra
Anonymous - 10. jan. 2019
Veldig bra
Maskinoversettelse fra sinful.dk
uimotståelig
Anonymous - 2. dec. 2020
Denne vibratoren er rett og slett uimotståelig, og egner seg utmerket til både parforhold og lek.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Jøss!
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi kjøpte denne fordi partneren min gjerne vil ha en slags slem makt over meg. Det er definitivt et perfekt kjøp. Han kan kontrollere alt, og rekkevidden er stor. Det er perfekt når du er langt fra hverandre, men også når du trenger å stimulere deg selv. Den eneste lille ulempen er at den ikke er veldig stille fordi vibrasjonene er sterke! (Noe som også er en fordel). Vi har absolutt ikke angret på kjøpet og anbefaler den absolutt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Bra for manuell bruk
Anonymous - 1. mar. 2018
Til tross for Sinfuls beskrivelse av at den kun er til utvendig bruk, beskrives det i bruksanvisningen hvordan den kan brukes innvendig. Forbindelsen mellom vibratoren og telefonen er imidlertid dårlig og kan ikke engang brukes på 50 cm avstand. Det står at den kan brukes fra København til Kina, men den er testet fra en by til en annen i Danmark, og det er ikke mulig å koble den til telefonen. Den er imidlertid god til manuell bruk ved hjelp av knappen på vibratoren, og som beskrevet i den medfølgende bruksanvisningen kan den enkelt brukes til internt bruk!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Michelle D.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte denne vibratoren for å bruke den sammen med en kjæreste på lang avstand, noe som gjorde det mulig å spille selv om vi ikke var sammen. Til tross for at det bare er to spill du kan bruke på lang avstand og alt annet ikke fungerer, har jeg vært glad fordi de tingene som fungerer er fantastiske! Det er et så flott leketøy, både fjernstyrt og manuelt. Super god kvalitet og vibrasjonene fungerer hver gang. Jeg skulle imidlertid ønske det var flere alternativer for lang avstand, så det er derfor den bare får 4 stjerner, selv om selve produktet fortjener 5.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Ikke verdt pengene i det hele tatt.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er helt og holdent skuffet. Jeg må stå 1,5 meter fra kona ellers kan den ikke koble seg til, og da går moroa litt av en "fjernstyrt vibrator". Appen er så og så. Ikke det minste stille, ikke engang på minimum vibrator. Kan på ingen måte anbefale dette produktet.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Wow-effekt på magiske bevegelser
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi kjøpte magic motion fordi vi trodde det var et egg til å bruke inne i skjeden, men fant ut at det kun var til klitoris, siden da har vi brukt det til forspill OG det er bare veldig bra, det er bare å ta det på og begynne å bruke appen på telefonen.... Den har en super wow-effekt, den fungerer og du kan styre vibrasjonene selv, til punkt og prikke.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Wow-effekt
Anonymous - 5. feb. 2017
Jeg kjøpte den da vi ønsket å få i gang sexlivet vårt og ble faktisk litt skuffet da vi trodde det var en som skulle inn i skjeden mens den ble styrt av telefonen. Men da vi brukte den på klitoris var den perfekt, den er virkelig god og styrken på den er perfekt. Vi er veldig fornøyde med den
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Magic Motion Smart Mini Vibe App-styrt Trådløst Vibratoregg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful