Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Marc Dorcel Anal Geisha-plugg var 1

Marc Dorcel Anal Geisha-plugg

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00kr 96,75
Inkl. mva.
kr 319,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Marc Dorcel Geisha Plugg er den perfekte analpluggen for deg som vil eksperimentere med analstimulasjon for første gang. Den har en diskret størrelse, 7,2 cm i lengde og 3,2 cm i diameter, og en myk spiss, slik at den er enkel og behagelig å innføre. Foten sikrer at pluggen blir der hvor den skal være. Denne lekre analpluggen har dette navnet fordi den har en geisha kule inne i seg, som beveger seg når du gjør det. Dette gjør Marc Dorcel Geisha Plug ekstra stimulerende og vil gi deg enda større nytelse. For at opplevelsen med analpluggen skal bli best mulig, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. Rengjør pluggen med varmt vann, og evt. en Sexleketøys Rengjøring, etter bruk. Merk: Marc Dorcel Geisha Plug får også i en annen utgave, som har en stor simili-diamant på foten. Denne fås også her hos Sinful.no.

MerkeDorcel
Produkt vekt (g)36
Full lengde (cm)7.2
Innførbar lengde (cm)6.8
Diameter (cm)3.2
Bredde (cm)3.2
PrimærmaterialeABS-plast
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjePortugisisk, Russisk, Norsk, Spansk, Svensk, Tysk , Tsjekkisk, Finsk, Gresk, Polsk, Fransk, Nederlandsk, Engelsk, Dansk, Kinesisk
SKU13945
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Liten, men veldig bra
Kasper - 4. jul. 2018
Den er fin å ha inni og veldig god å gå rundt med. Pakket den ut med en gang og har ikke tatt den ut enda, et flott tillegg :-)
0
God nybegynnerplugg
Jesper - 8. jan. 2015
Da jeg pakket den ut for fųrste gang, ble jeg overrasket over hvor liten den var. Jeg tok den i bruk umiddelbart med et godt glidemiddel. Det var skikkelig pirrende å gå rundt med det offentlig. Den er enkel å bruke og forsvinner lett inn :) Kulen gir ekstra stimulering, noe som selvfųlgelig gjųr pluggen enda bedre. Sterkt anbefalt
0
liten flott sak, men mangler noe
PS - 29. dec. 2014
Det er en fin analplugg, bra for nybegynnere / litt usikker for anallek. Den har en myk overflate som gjųr den behagelig å sette inn. Formen holder den på plass til du vil ta den ut igjen. Dessverre er det mer lyd i den enn Geisha testikkel stimulatoren. Selv om lyden ikke er så hųy at det er et problem så heller det enn uten kulen inne.
0
Smart
Pair of quadrupeds - 22. aug. 2017
Vi har prųvd flere plugger. Denne er den strammeste jeg har prųvd. Pinnens "hals" er ganske smal og lang, og den tykkeste delen av pinnen utvider seg. På grunn av dette sitter den godt på plass og glir ikke ut ved et uhell. Pluggen er relativt tykk, noe som gjųr at den fyller godt og fųles komfortabel. Etter fųrste bruk er det vanskelig å si om denne blir en favoritt, men den er klart bedre enn plugger med en tynn bunn.
0
Farlig
Anonymous - 13. mar. 2024
Stoppet er for lite, det er stor risiko for at det forsvinner helt, og det er generelt lite attraktivt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful