Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Marc Dorcel Anal Geisha Plug X-Large var 1

Marc Dorcel Anal Geisha Plug X-Large

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
kr 529,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Drømmer du om å bli fylt helt ut, samt oppleve en vuggende og pirrende analstimuli, så er Marc Dorcel Anal Geisha X-Large et godt kjøp.

Den fyldige buttpluggen stimulerer alle nervene i anus, og intensiverer ditt klimaks. Den indre kulen beveger seg i takt med din kropp, så hvert eneste støt og bevegelse vil gi deg en pirrende følelse.

Analpluggen har en silkemyk overflate og en avrundet topp, som gjør den enkel å føre inn. Stopperen nederst har en krystall, som gir den et flott og eksklusivt utseende.

Anal Geisha Plug er i størrelsen x-large, og har en diameter på 4,5 cm på det bredeste punkt. Den har en lengde på 10,8 cm, hvorav ca. 9,5 cm kan føres inn. Det følger med en fin oppbevaringspose.

MerkeDorcel
Produkt vekt (g)116
InkludertOppbevaringspose
Full lengde (cm)10.8
Innførbar lengde (cm)9.5
Diameter (cm)4.5
Bredde (cm)4.5
PrimærmaterialeABS-plast
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjePortugisisk, Dansk, Gresk, Russisk, Tysk , Polsk, Spansk, Svensk, Finsk, Nederlandsk, Kinesisk, Norsk, Fransk, Tsjekkisk, Engelsk
SKU15187
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mc
Krabba 80 - 20. jan. 2022
Skulle ønske at B vibe hadde samme kule innvendig, som er større, men denne er fenomenal, for du føler vert skritt du tar..
Strålende
ola - 7. may. 2018
Den beste analpluggen jeg noen gang har brukt. Passende stor, og som en ekstra fordel har den en lang og tynn ende som gjųr at pluggen holder seg komfortabelt på plass samtidig som lukkemuskelen slapper av. Ballen inni er en revolusjonerende oppfinnelse som fųles fantastisk å gå med. Materialet er av hųy kvalitet og fųles solid.
0
Vakker
Anonymous - 9. aug. 2022
Jeg kan anbefale denne! Har tidligere brukt metall- eller glassplugger så dette materialet på en buttplug var noe jeg trengte å venne meg til først, men det gikk fort! Den er behagelig, sitter godt og takket være at den er ganske lang, kan den bevege seg litt slik at den ikke setter seg fast på en ubehagelig måte når du bruker den lenge. Kulen inni er fin når man beveger seg eller leker med pluggen og det er deilig å bli påminnet og litt stimulert når man har den i seg i løpet av dagen ;) Skulle muligens ønske at det fantes en størrelse som var litt bredere og litt kortere. Men denne får 10/10!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Ønsker mer
Anonymous - 13. mar. 2024
En fin plugg, men vil gjerne ha et litt større format på den. En diameter på 5 cm ville gitt denne pluggen full poengsum, men i det minste får lukkemuskelen jobbe i full fart.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Analplugg
Anonymous - 3. dec. 2022
Den fylte virkelig opp og gjorde jobben godt. Bruk rikelig med glidemiddel og begynn gjerne med mindre leker først. Jeg hadde vanskelig for å få den ut igjen.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Geisha-plugg
Anonymous - 13. mar. 2024
Liten fin plugg som sitter veldig godt på plass med lagunelang hals for å kunne krype inn akkurat lenge nok. Veldig behagelig, og kan brukes hele natten eller dagen. Kulen inne i pluggen gjør at du virkelig føler deg oppfylt.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful