Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Max Passion Ramsey Glassdildo var 1

Oversikt

Max Passion Ramsey glassdildo er en deilig og eksklusiv dildo produsert i splintfritt glass.

Ramsey er utformet med en enkelt kule i den ene enden, og en rekke riller i den andre ende. Du kan dermed benytte glassdildoen fra begge sidene, og velge den som passer deg best.

Glassdildoen kan nedkjøles og oppvrmes før leken starter. Det gir mulighet for en ekstra spennende dimensjon ved penetrasjonen.

Glassdildoen er enkel å rengjøre etter bruk. Vi anbefaler at du skyller den i varmt vann og bruker en sexleketøysrengjøring.

Dildoen leveres med en eksklusiv stoffpose, så du kan oppbevare den sikkert og diskré etter bruk.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Enkelt, men DET BESTE
Rii - 21. mar. 2021
Jeg kjųpte denne fantastiske dildoen og den har raskt blitt favorittleken min. Enkel, elegant, lang og veldig enkel å bruke og rengjųre. :?
0
Flott for både anal og vaginal
Paret - 12. jul. 2018
Vi har begge prųvd denne dildoen (meg som mann analt, og henne som kvinne vaginalt), og det var vår favorittdildo. Vi fikk alltid orgasme av det. Men vi gråt da den brųt fra et lavt fall på ca. 5–8 cm.
0
Den perfekte dildoen
Enhjųrning - 21. aug. 2017
Det er ikke noe dårlig å si om denne dildoen. Det er veldig fint å se på, behagelig å ta på, veldig lett å rengjųre, umulig å ųdelegge med feil glidemiddel (som silikon for eksempel) og så har jeg aldri hatt det hvor jeg ikke endte opp med en fantastisk orgasme. Selv med glidemiddel tror jeg de fleste silikondildoer kan gi en sånn litt treig fųlelse, noe som også kan vęre fint hvis det er det du er i humųr til. Som om det liksom trekker litt i huden. Denne glir imidlertid så lett som ingenting over huden og glir lett inn. Personlig bruker jeg stort sett den enden med en enkelt ball og holder så på den blå enden, men det kan du eksperimentere med. Stųrrelsen er ikke overveldende, men kan absolutt merkes. Hvis du bunner, så er dette også den perfekte sikre måten å gjųre det på, da underlivet mitt aldri har vęrt sår takket vęre den glatte overflaten av testiklene og myke kanter.
0
Anbefales!
KE - 25. may. 2021
Perfekt stųrrelse, hųy kvalitet og bra at endene er utformet annerledes.
0
Herlig
Jim - 28. dec. 2018
Brukt på damen min og vi er helt solgt på glassprodukter, de glir veldig godt inn. Veldig jevn, det setter hun pris på i begge hullene.
0
Lasidildo
Anonymous - 4. mar. 2018
Utmerket for forspill og til og med kona hadde en orgasme med letthet. for bruk i badstuen, veldig lett å rengjøre.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
En flott glassdildo
Anonymous - 10. oct. 2019
Jeg kjøpte denne til meg selv som min første glassdildo, og jeg må innrømme at det var et godt valg. Forholdet mellom pris og kvalitet var veldig bra, og det fulgte med en oppbevaringspose av god kvalitet. Størrelsen på denne dildoen gjør den egnet for både vaginal og anal bruk. Dildoen er også veldig lett å holde ren. Denne dildoen kan også varmes opp eller avkjøles før bruk, slik at du får en ny opplevelse hver gang du bruker den. Akkurat passe størrelse for meg, og sikkert for mange andre også. Med hilsen fra
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Flott!
Anonymous - 13. mar. 2024
Timevis med lek og glede, og jeg har bare hatt den i et par uker, men dette produktet burde komme med en madrassbeskytter.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Superrask levering
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig rask og diskret levering.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Max Passion Ramsey Glassdildo

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful