TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Medintim Active 3 Erection System var 1

Medintim Active 3 Erection System

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Med Medintim Active 3 Ereksjonsystem får du det komplette settet for å tilføre potens til hele pakken. Den inkluderer en automatisk penispumpe, flere penisringer i forskjellige størrelser, og en flaske med glidemiddel. Dette hjelper deg med å få (og opprettholde!) en ereksjon du kan skryte av.

Den automatiske penispumpen skaper et vakuum, og bruker undertrykk for å utrette magi. Fest de tre blå ringlasterne til den åpne enden av sylinderen, for å lage et kjeglelignende hode. Overøs tuppen med glidemiddel, og skyv den valgte penisringen helt ned til bunnen av kjeglen.

Når ringen er på plass, fjerner du kjegledelen av ringlasteren, og setter penis inn i den gjennomsiktige sylinderen. Det er nå det magiske begynner: trykk på knappen for å se det erektile vevet i penis fylles med blod, tilslutt får dette den til å stå høyt og stolt.

Når en ereksjon er oppnådd, vil penisringene bidra til å opprettholde den. Mens sylinderen fortsatt er på plass, skyves ringen fra lasteren inn til roten av penis for et godt grep. Fjern sylinderen (og ringlasteren) og møt din harde venn.

Med et løft til lengden din, omkretsen og den generelle potensen, kan du ta medlemmet ditt med på en runde – for litt hyggelig alenetid, eller sex med en partner.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful