TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Mensation Masturbator var 1

Mensation Masturbator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Mensasjon Masturbator stimulerer både ereksjonen og pungen, samtidig som du onanerer, for en ekstra frekk, opplevelse! Mensasjon Masturbator er et mykt og deilig onanisleeve, i gjennomsiktig materiale, som sitter tett inntil penisen din. Mensasjons innside har riller, som gir deg ekstra stimulasjon. På utsiden er det to rekker med nupper, som gir et ekstra godt grep om masturbatoren. Mensasjon Masturbator er åpen tvers igjennom og i den ene enden er det en 1,7 cm bred ring, som kan settes rundt pungen. Slik vil pungen bli stimulert av hver eneste bevegelse du lager med sleevet. Mensasjon Masturbator er 14 cm lang og har en innvendig diameter på 2 cm. Materialet er meget fleksibelt og masturbatoren passer derfor til alle penisstørrelser. For at du skal få den våteste og beste, opplevelsen med Mensasjon Masturbator, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. F.eks. Gun Oil. Når du er ferdig med Mensasjon vasker du enkelt sleevet i varmt vann og evt. Pjur Sexleketøys Rengjørong, for et enda bedre resultat.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful