TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Metal Worx Slim Metalldildo var 1

Metal Worx Slim Metalldildo

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Metal Worx Metall dildo er en flott og stilig luksus dildo, som du kan bruke til anal- og vaginal stimulering. I den ene enden, er dildoen formet som en vanlig dildo. Den andre enden er formet av mange sammensatte anal-kuler og har en praktisk stopper. Denne enden er perfekt til anal stimuasjon og kan brukes av både menn og kvinner. Dildoen har myke former, som gjør den meget behagelig å bruke. Da den er laget i metall, er den perfekt til temperaturleker. Gi dildoen den ønskede temperatur, ved å legge den i kaldt- eller varmt vann. Husk å alltid teste temperaturen på innsiden av underamen, før du bruker dildoen intimt. Det er mange som elsker metall-dildoer, fordi de har den perfekte tyngde til å stimulere meget målrettet og tilfredsstillende. En dildo som Metal Worx vil vare i mange år, hvis du passer godt på den.  For at du skal få absolutt best opplevelse, anbefaler vi at du samtidig bruker et silikonbasert glidemiddel. Metall dildoen leveres i en stilig og robust metall-boks, som kan brukes til sikker oppbevaring av dildoen. 

Les mer
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful