Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Mini Rabbit Kanin Dildovibrator var 1

Oversikt

Mini Rabbit Kanin Dildo Vibrator er for deg som ønsker en liten og effektiv kanin dildo, som effektivt stimulerer både innvendig og utvendig.   Denne lekre lille kanindildoen har en realistisk formet spiss, samt mønster langs skaftet for ekstra pirring og nytelse. Når du tenner dildoen vil den innbyggede mini rabbit bortskjemme klitorisen din - nyt den kilende følelsen når kaninørerne vibrerer omkring ditt følsomme punkt.   Vi anbefaler at du bruker din kanindildo sammen med et godt vannasert glidemiddel som f.eks. Swede Woman, slik at den er mer behagelig å bruke og slik at du får en mer glidende følelse.   Den innbyggede mini rabbit bruker 2 stk. AAA batterier, som selges separat. Mini Rabbit Kanin Dildo Vibrator er laget i et fast jellymateriale og den har 1 vibrasjons hastighet.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Erfaring
Anonymous - 13. mar. 2024
Fin størrelse, spesielt for en første leke. Krøllene/humpene er et godt tillegg. Effektiv vibrator, selv om den kan være litt for sterk for klitorisstimulering alene i begynnelsen. "Kaninører" gjorde ikke trikset for meg, avhenger selvfølgelig av anatomien din. Jeg hadde ønsket at materialet skulle være litt mykere. Uansett, for forholdet mellom pris og kvalitet, et godt kjøp.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Huh!
Anonymous - 1. nov. 2019
Kaninens ører treffer ikke helt riktig selv, men når du setter kaninen mot klitoris og den vibrerer i lengderetningen, er orgasmer garantert!!!! For en vibrasjon. Litt høylytt, men herlig.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fornøyd!
Anonymous - 4. apr. 2018
Dette er mitt første sexleketøy jeg har hatt, og jeg er veldig fornøyd. Kommer hver gang med den, det går fort også!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Hmm
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjedelig, bare en lav vibrasjon, ganske sterk. Kort og hard, ikke brukt etter at jeg fikk andre leker :D
Maskinoversettelse fra sinful.se
Min trofaste følgesvenn
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg var allerede kjent med den og vet at den gir en fantastisk klitorisorgasme som er trygg hver gang. Den har en veldig kunstig lukt, men jeg er veldig fornøyd med den.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Mye for pengene
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig bra liten dildo til prisen. Den lukter imidlertid utrolig sterkt av plast selv etter 3 vask med kokende vann. Av/på-knappen er også litt klønete og kan være litt vanskelig å betjene. I tillegg vibrerer den MYE, og hvor du holder den. Det kan være litt ubehagelig noen ganger.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Ganske skuffende
Anonymous - 1. nov. 2014
Jeg kjøpte en lignende i Paris. Siden den skulle være bra for nybegynnere, tenkte jeg at det var et godt valg. Men jeg synes det er vanskelig å "presse den inn" uten at det gjør vondt, selv med glidemiddel. Og det lukter mye som plast. Vibrasjonen er imidlertid god og kraftig, synd det bare er en hastighet - nå har jeg ikke brukt kaninen mye, da det gjør vondt å få 'skaftet' inn :) Jeg er ikke så opptatt av designet heller. Jeg skjønte først at den så ut som en dame da jeg tok den ut av pakken. Det virker bare rart. Jeg vil ikke si at den er superbra, den ligger mest i skuffen. Men på den annen side er den billig.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Mini kanindildo
Anonymous - 13. mar. 2024
Mini Rabbit er generelt bra, godt materiale, og størrelsen er veldig tilfredsstillende, men et problem er at skruelokket ikke holder. Tilkoblingen svikter noen ganger, noe som ikke er særlig bra. Ellers er den bra.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Fantastisk!
Anonymous - 5. aug. 2016
takk gud for at dette var min første vi vibrator! Den er superfin å håndtere, det er imidlertid noen få problemer med av- og på-knappen, solen binder seg, men bortsett fra det får den meg i syvende himmel!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Mini Rabbit Kanin Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful