TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Motorbunny Sexmaskin Deluxe Bundle var 1

Motorbunny Sexmaskin Deluxe Bundle

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Glad i det ville og voldsomme? Da er Motorbunny Sexmaskin Deluxe Bundle perfekt for deg!

Den kritikerroste Motorbunny er en klassisk ride-on sexmaskin, som gir deg eksplosive orgasmer når du rir den i beste cowboystil. 

Med hele 7 forskjellige typer tilbehør i deilig silikon og TPE, får du både stimulering av klitoris, g-punktet, vagina og anus. Eksperimenter med de mange mulighetene og finn din favoritt.

Nyt de pirrende vibrasjonene og en spennende "swirl"-funksjon, der det valgte tilbehøret snurrer rundt i stedet. Krakken som følger med, er god til å lene seg inn over eller holde seg fast i når det virkelig tar fart. 

Sexmaskinen styres enten med den ledningsførte fjernkontrollen, eller med Motorbunny Link-appen, som gir dere mange ekstra funksjoner og kan styres fra hele verden. Med opptil 7000 vibrasjoner i minuttet er det gode muligheter for å styre seg selv eller partneren direkte mot klimaks. 

Det følger med to forskjellige betrekk til maskinen - ett i rosa og ett i svart. Den kan tåle opptil 450 kg eller maks. 2 personer. 

Produktet kan i tillegg kobles opp mot FappyBunny-appen, som er et spill der vibrasjonene styres av prestasjonene dine - så jo lenger du kommer i spillet, jo raskere kommer du.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful