TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Motorhead Ace of Spades 10 Function Bullet Vibrator var 1

Motorhead Ace of Spades 10 Function Bullet Vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Motorhead Ace of Spades 10 Functions Power Vibrator er en vibrator for deg som ønsker kraftige vibrasjoner og et helt unikt design og  utseende.  Den er nemlig spesialdesignet av det britiske heavy metal bandet Motörhead, som har laget en serie med fire forskjellige modeller.  To bullets er oppkalt etter deres album "Overkill" og to bullets er oppkalt etter albummet  "Ace of Spades".  Alle vibratorene er dekorert med bandets ikoniske logo og noen har også deres nokså kjente dødningehoder.  Ace of Spades er 9,5 cm lang og du kan saktens ha den med deg i håndvesken eller kofferten. Den har 10 ulike vibrasjonsmuligheter, hvor tre er "allminnelige" vibrasjoner, og syv er forskjellige "mønstre". Og det er virkelig trøkk i vibrasjonene, da de skal leve opp til bandets hardtslående stil.  Motorhead Ace of Spades er laget i ABS-plast og 100 % vanntett, og derfor også opplagt til å ta med seg i dusjen eller badekaret. Den er perfekt både til lek alene eller med en partner. Og hvis det skal være ekstra deilig, kan du benytte en god glidekrem sammen med den. Du kan bruke både vann- og silikonbasert glidekrem til produktet.  Når du skal bruke den, setter du bare i batterier og skrur lokket meget stramt til. Tenn vibratoren ved å holde knappen inn i 2-3 sekunder, og bruk deretter korte trykk for å endre vibrasjonsmulighetene, til du finner den som passer deg best. Når du vil slå av vibratoren, holder du igjen knappen inne i et par sekunder. 

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful