TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
MYHIXEL MED App-styrt Treningsmasturbator var 1

MYHIXEL MED App-styrt Treningsmasturbator

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 2 745,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
MYHIXEL Sleeve
kr 419,00
Inkl. mva.
MYHIXEL Håndfri Adapter
kr 259,00
Inkl. mva.

Oversikt

Kombiner treningsrutinen med en happy ending med MYHIXEL MED app-styrt treningsmasturbator. Lær deg å kontrollere ejakuleringen og hold ut lenger i senga. Denne hjelperen sluker penisen din i et mykt, oppvarmet og vibrerende sleeve for en komfortabel treningsøkt. 

Treneren er designet for deg som opplever for tidlig utløsning, og som ønsker å kunne holde ut litt lenger. Det grønne etuiet byr på en enkel innang som leder deg inn til en anatomisk korrekt kanal som kan varmes opp via varmefunksjonen for en ekstra naturtro effekt. 

Koble den opp til en MIHIXEL Play-appen, smør den inn i glidemiddel og dykk inn i treningsøkten. Sleevet vibrerer i én hastighet, for å optimalisere fremgangen. Følg programmet og tren deg opp til bedre stamina. 

For å rengjøre treneren fjerner du sleevet fra etuiet, og tar ut den vibrerende bulleten. Vreng sleevet med innsiden ut, skyll den i vann og la den lufttørke. 

MerkeMYHIXELProdukt vekt (g)668InkludertUSB-lader, Prøve av vannbasert glidemiddelFull lengde (cm)21Indre dybde (cm)14Indre diameter (cm)2.5StrømkildeMagnetisk USB-laderVibrasjonshastigher1IngredienserAqua, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Limonene, Sodium Hydroxide, Carica Papaya Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Citric Acid, Plankton Extract, Parfum (Fragrance), Sodium Citrate, Citral, Soluble CollagenGlidemiddelbaseVannbasertGlidemiddelets funksjonMasturberingPrimærmaterialeTPEFargeGrønnAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeSpansk, Fransk, Tysk , Engelsk, ItalienskSKU26256
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful