Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
MYHIXEL TR App-styrt Treningsmasturbator var 1

MYHIXEL TR App-styrt Treningsmasturbator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
MYHIXEL Sleeve
kr 399,00kr 339,15
Inkl. mva.
kr 2 395,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Drømmer du om å bli en bedre sexpartner? Med MYHIXEL TR App-styrt Treningsmasturbator kan du trene deg opp til å bli nettopp dét, samtidig som du koser deg.

Den innovative masturbatoren har et moderne design som gjemmer på et deilig sleeve med en pirrende, indre struktur. Sleevet står klart til å ta seg godt av skaftet ditt fra spiss til rot, og gir en deilig, livaktig følelse.

Masturbatoren kan varmes opp for ekstra komfort og en mer realistisk opplevelse, og er i tillegg utstyrt med vibrasjoner som både gjør nytelsen større og treningen mer effektiv. Gratisappen MyHixelPlay er bygget opp med en nytenkende gameplay og guider deg til økt utholdenhet.

Kombinasjonen av effektiv trening fra masturbatoren og kyndig veiledning fra appen gir deg de beste forutsetningene for økt kontroll over utløsningene dine. Dermed kan du både holde ut lenger når du koser deg alene og sammen med partneren din, som garantert vil bli imponert over prestasjonen din.

MYHIXEL TR er laget av ftalatfritt TPE, silikon og ABS-plast. Masturbatoren lades enkelt opp med den magnetiske USB-kabelen som følger med.

MYHIXELs metode er utviklet og testet av eksperter, og effekten er vitenskapelig dokumentert.

MerkeMYHIXEL
Produkt vekt (g)630
Full lengde (cm)21
Indre dybde (cm)14
Diameter (cm)11.3
Indre diameter (cm)2
Elastisk indre diameterJa
StrømkildeMagnetisk USB-lader
Vibrasjonshastigher1
PrimærmaterialeTPE
FargeGrønn
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeSpansk, Fransk, Engelsk, Tysk
SKU22931
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kvalitetsprodukt
Mr. swingking - 16. jun. 2020
Uten tvil et gjennomfųrt produkt. Gode materialer og det er tydelig at det er lagt noen tanker bak produktet, og at det ikke bare er nok et billig produkt fra Kina. Det fungerer bra med den innebygde varmen i lokket og man kan kjenne vibratoren. Det er ikke voldsomme vibrasjoner, men jeg tror det er meningen i forhold til at produktet skal brukes til trening. Appen er flott satt opp og alt fungerer bra. Alt i alt er det et godt produkt. Kan varmt anbefales til 100 meter-lųperen :D Lite obs: Man blir litt skuffet hvis man tror det er en lommevagina. Det er utelukkende til trening og den delen virker bra, men mųnsteret på innsiden er ikke veldig stimulerende.
0
En stor svindel av en onaner
Michael - 25. jun. 2020
Jeg gledet meg til et produkt som kunne gi en opplevelse utenom hodet mitt. Jeg lastet ned appen og gjorde som instruert av appen. Jeg gledet meg til å bruke produktet, men det viste seg ikke å vęre noe mer enn en sleeve som ikke kan gjųre noe for deg. En Fleshlight til 295 kr er faktisk bedre! Jeg hadde forestilt meg at dette kunne gi min penis den ultimate opplevelsen. Det kunne det ikke i det hele tatt. Jeg kunne skrevet mye, men jeg synes i grunnen at det er feil at det selges som et medisinsk vurdert produkt.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful